Hava Durumu

Acı ama gerçek

Sepahan maçı da gösterdi ki, bir zamanlar yıldız adaylarının çıktığı Vakıfköy'de artık kaynak kurumuş durumda.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2019 04:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2019 04:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Acı ama gerçek

Her ne kadar kızsak da, bir Sercan Yıldırım, bir Volkan Şen, bir Ozan Tufan yeteneğinde genç isimler artık yeşil beyazlı kulübün alt yapısından gelmiyor. 3-0'lık maçta birşeyler yapma gayretinde olan tek bir isim dahi yoktu. 

Bursaspor yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki ikinci hazırlık maçında önceki gün İran temsilcisi Sepahan'la karşılaşmış ve sahadan 3-0 yenik ayrılmıştı. İlk hazırlık mücadelesinde de Fenerbahçe'ye 2-0 kaybeden yeşil beyazlılar, performansıyla ışık vermemişti. Bursaspor'un kadrosunda şuan genç isimler bulunuyor. Tahtanın kapalı olması nedeniyle transferde adım atamayan yeşil beyazlılar'da genç isimlerin de durumu pek iç acıcı değil. 

YETENEK ANLAMINDA SIKINTI VAR

Sepahan karşılaşmasında göze batan, birşeyler yapma gayretinde olan tek bir genç krampon dahi yoktu. Rakibi karşısında pozisyona girmekte oldukça zorlanan yeşil beyazlılar, 60.dakikadan sonra tamamen çözülmüş ve 3-0'lık skor ortaya çıkmıştı. Görüldü ki, her ne kadar kızsak da, bir Sercan Yıldırım, bir Volkan Şen, bir Ozan Tufan yeteneğinde genç isimler Bursaspor alt yapısından artık gelmiyor. Vakıfköy'den son dönemde çıkan oyuncuların yetenek anlamında ciddi sıkıntı yaşadıkları, şu iki karşılaşmada da ortaya çıkmış oldu. 

ASIL BU TARTIŞILMALI

Bugüne kadar Türk futboluna çıkardığı isimlerle adından söz ettiren Bursaspor'un nasıl bu duruma geldiği asıl tartışılması gereken konuların başında geliyor. Vakıfköy'de son yıllarda yönetimsel anlamda ortaya çıkan plan ve programsızlığın hemen hemen her yaş grubuna siyaret ettiği görülürken, herşeyi süt limanmış gibi gösterip, gercekleri gizleyen Samet Aybaba tarzındaki teknik adamlarında bugünkü tabloda büyük payı bulunuyor. 

Kaynak : Olay 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.