Burası Bursa buradan çıkış yok! Adım adım playoff'a

ING Basketbol Ligi 27. Hafta mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor, evinde Bahçeşehir Koleji'ni 80-78 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursasporum.com

ING Basketbol Ligi 27. Hafta mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor, evinde Bahçeşehir Koleji'ni 80-78 mağlup etti. Maça iyi başlayan takımımız, savunmada ve hücumda sergilediği dominant performansla devre arasına 40-28 üstünlükle girdi. 3. Periyodun ortasına doğru 20 sayılık fark yakalayan takımımız, daha sonrasında oyundan düşerek periyodu 65-54 önde tamamlarken, 4. periyotta da rakibine engel olamayınca tartışmalı hakem kararlarıyla birlikte son dakikaya kadar farkın erimesine engel olamadı. Fakat üstünlüğünü bir şekilde koruyan takımımız, rakibinin kullandığı son topta Andrews'in maç kazandıran bloğuyla beraber playoff yolunda önemli bir galibiyet almayı başardı. Aynı zamanda momentumun rakibe teslim edildiği durumda bile maçtan galip ayrılarak, mental anlamda ne kadar güçlü bir takım olduğunu da tüm Türkiye'ye gösterdi. 

Galibiyetin mimarlarında Onuralp Bitim 30 sayılık önemli bir performans sergilerken, Kevarius Hayes de 17 sayı reboundluk kritik bir katkı sağladı.

Ligin son 5 haftasına girilirken maç eksiği ile 10. sırada yer alan takımımız, geride kalan 5 maçının 4'ünü Bursa'da, 6. adamıyla birlikte oynayacak. Bu kritik mücadelelerde de takımımızı yalnız bırakmayarak playoff sevincini beraber yaşamayı ümit ediyoruz.