Gel bakalım kanarya!

ING Basketbol Ligi'nde normal sezonu 8. sırada tamamlayan Frutti Extra Bursaspor, playoff çeyrek finallerinde Fenerbahçe Beko ile eşleşti.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2022 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2022 12:55
https://www.bursasporum.com

ING Basketbol Ligi'nde normal sezonu 8. sırada tamamlayan Frutti Extra Bursaspor, playoff çeyrek finallerinde Fenerbahçe Beko ile eşleşti. Sezonun ilk 13 maçında 8 mağlubiyet alan Frutti Extra Bursaspor, geri kalan 17 mücadelede sergilediği yüksek performans ile sadece 4 mağlubiyet aldı. Aldığı son 4 mağlubiyet de ya son toplarda ya da uzatmalar sonucunda gelen takımımız, sıralamasına rağmen ligin en yüksek formlu takımlarından birisi olarak sezonu tamamladı. Buna rağmen ev sahibi avantajını elde edemeyen takımımız, 2 galibiyet alanın kazanacağı eşleşmede, ilk maçı deplasmanda oynayacak. İkinci maç Bursa'da oynanacakken ihtiyaç dahilinde 3. maç yine İstanbul'da deplasmanda oynayacağız 

Normal sezonda 5. haftada Bursa'daki maçta Fenerbahçe Beko'yu 84-73 mağlup eden Potanın Timsahları; 20. haftada deplasmanda oynanan mücadelede, aynı zamanda o dönem takımın yıldızı Freeman'dan yoksun ilk defa maça çıkarken maçı son topa kadar taşımayı başarmış, son topta 99-96 mağlup olmasına rağmen güzel günlerin sinyalini yakmıştı.