Üç isim Konya'da yok

Takımımız bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursasporum.com

Spor Toto Süper Lig’in 26.haftasında Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda Atiker Konyaspor ile oynayacağımız müsabakanın hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti.

Teknik Direktörümüz Mutlu Topçu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman topla koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra yüksek tempo koşular yapan takımımız son bölümde ise dar alanda taktik çalışma yaptı.

Sakatlıkları devam eden Boban Jovic, Ricardo Faty ve Bogdan Stancu takımdan ayrı çalışma yaptı. Milli takımdan dönen Kubilay Kanatsızkuş, Mert Örnek ve Muhammed Şengezer ise takımla birlikte çalıştı.

Takımımız yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

İyi ki Doğdun Kubilay

Takımımızın genç oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş’un 20. Yaş günü bugün antrenman öncesinde soyunma odası çıkışında kutlandı.

Sürpriz doğum günü pastasının mumlarını üfleyen genç golcümüze pastasının ilk dilimini kaptanımız Pablo Martin Batalla takdim etti. Daha sonra takım arkadaşları ve teknik ekibimiz Kubilay’ın yeni yaşını kutladı.

Kubilay Kanatsızkuş’a yeni yaşının sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini temenni ederiz.

Bursasporum.com Not: Stancu'nun sakatlığı hakkında resmi açıklama yapılmaması kafalarda soru işaretleri bırakıyor.

Kaynak : Bursaspor.org.tr