Yusuf ve Pascal takımla çalıştı

Bursaspor'un Avusturya kampındaki bugünkü idmanında vize işlemleri nedeniyle kampa geç katılan Paschal Onyedika Okoli ve Yusuf Abdulah Muhammed de yer aldı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursasporum.com

Sezon başı hazırlıklarının 2. etabını Avusturya'nın Hall In Troll bölgesinde sürdüren takımımız, bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Teknik Direktörümüz Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. İdmanda vize işlemleri nedeniyle kampa geç katılan Paschal Onyedika Okoli ve Yusuf Abdulah Muhammed de takımla çalıştı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman koordinasyon ve çabukluk çalışmasıyla devam etti. Daha sonra pas çalışması yapan takımımız son bölümde ise taktik çalışma yaptı.

Sakatlığı geçen Ertuğrul Ersoy ve Boban Jovic takımla birlikte çalıştı.

Takımımız bugün TSİ 19.00'da Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha FC ile yapacağı hazırlık maçıyla çalışmalarını sürdürecek.

Kayanak: Bursaspor.org.tr