Hava Durumu

Pitbull'dan sezon değerlendirmesi "Ben duygusal bir adamım"

Frutti Extra Bursaspor'umuzun, sezon ortasında takıma katılmasına rağmen hırsı ve renkli kişiliğiyle taraftarın gönlüne taht kuran veteran oyuncusu John Holland'ın, Euroleague Youtube resmi sayfasından sezon genelini ve final öncesini değerlendirdiği bir röportajı yayınlandı.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2022 00:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2022 00:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Pitbull'dan sezon değerlendirmesi "Ben duygusal bir adamım"

Frutti Extra Bursaspor'umuzun, sezon ortasında takıma katılmasına rağmen hırsı ve renkli kişiliğiyle taraftarın gönlüne taht kuran veteran oyuncusu John Holland'ın, Euroleague Youtube resmi sayfasından sezon genelini ve final öncesini değerlendirdiği bir röportajı yayınlandı. Bu sezonki unutulmaz anlar ve sezonun geneli hakkındaki çeşitli sorular üzerine düşüncelerini paylaşan John Holland'ın yüzünden ise gülümseme hiç eksik olmadı. Bursasporum.com ailesi olarak sizler için bu röportajı Türkçe'ye çevirmeye çalıştık:  

Finale kalmak hakkında:
Çok iyi hissediyoruz. Açıkçası en yüksek seviyede oynuyoruz, bu yüzden herkesin iyi hissettiğini düşünüyorum. İyi bir mental hava yakaladık ve Heyecanlıyız. Bu çok heyecanlı! 

Partizan deplasmanında kazanmak ve maçı uzatmaya götüren şut hakkında:
Bu his inanılmaz. Hayatımdaki en iyi tecrübelerden birisiydi. Bunu yapabilmek, Orada o kalabalığı susturmak, bence bu açıkçası çok eğlenceliydi. Bu sezona dair her şey eğlenceli. Geçen seneden farklı bir format var, bu NCAA'e benziyor. Bu takım ve benim için heyecanlı ve unutulmaz bir andı.

Bursaspor'a uyumu hakkında:
Bu takım zaten oldukça iyi bir takımdı, onlar için iyi giden çok fazla şey vardı, ben de  sadece kendimi eklemeye çalıştım. Bir bakıma yapabildiğim şeyleri getirdim ve karışımın içine ekledim. Bu takıma oynumu, kişiliğimi katarak yardım etmeye çalışıyorum. Ama bunu yaparken çok fazla çabalamıyorum. Çünkü bu takım zaten kimyaya sahipti, her şeye, her parçaya sahipti. Düşünüyorum da, tam olarak doğru zamanda takıma katılıp yardım edebildiğim için çok mutluyum. Fakat bu takım zaten benden önce de mükemmeldi.

Takımın özgüveni hakkında:
Herkes bizi underdog olarak görüyor. Ama bence biz sahip oluklarımıza, yaptıklarımıza ve nasıl bir takım olduğumuza güvendik ve bu gözardı ediliyor. Takımdaki herkes, sadece kendisine değil  herkese güveniyor. Ve bunu sahada da gösteriyoruz

Viral olan Cedevita maçının devre arasındaki ropörtajı hakkında:

Ben duygusal bir adamım. Dürüst olmak gerekirse, tam olarak ne hissediyorsam o an onu söyledim. Enerjimiz yüksekti, iyi hissediyorduk. Resmen ilk yarıyı domine etmiştik. Yani o zaman mücadeleci köpekler gibi hissetmiştik, ve öyleydik. Ve de yapmamız gerekeni yaptık. Rakip geri döndü ve maçı başa baş yaptılar. Onlara da saygı duydum. Ama o ropörtaj tam olarak hissettiklerimiz sonucu ortaya çıktı.

Bursaspor'un Pitbullar olarak anılması hakkında:

Bu havalı bir durum, bir mentalite, tam olarak hissettiğimiz hava. Mücadele ediyoruz. Ve bizi izleyerseniz, mücadele ettiğimizi görebilirsiniz. Kendimize güveniyoruz ve sizlere saldıracağız (rakipler hakkında). Bence bu güzel bir şey. Bizi pitbull veya neyle kıyaslarsanız kıyaslayın; biz güven sahibiyiz ve tam olarak kafa yapımız rakiplere saldırmak.

Bir mücadeleyi daha deplasmanda oynamak hakkında:

Dürüst olmak gerekirse, deplasmanlarda mükemmel oynadığımızı düşünüyorum. Ve bence bu durum bizim için bir dezavantaj değil. Kendi sahamızda taraftarlarımız inanılmaz bir şekilde bizlere destek veriyor. Fakat deplasmanda oynamak da bizler için problem değil. Maça kitleneceğiz ve neler yapabileceğimize odaklanacağız. Sonuç olarak, bu da oynadığımız diğer maçlar gibi bir maç. Bu maçı da yine kendimiz ile oynayacağız, Virtus ile değil. Dediğimi anladınız mı ? Her zaman kendi rakibimiz kendimiz oluyoruz, sahadaki diğer takım her zaman değişecek. Mesela Partizan, Cedevita, Andorra, Virtus. Bu takımların isimleri her zaman değişecek. Bizim mücadelemiz tamamiyle oynayabildiğimiz en yüksek seviede basketbol oynamak. Böyle olunca da kiminle oynadığımız da fark etmiyor. Bu tamamen bizimle ilgili.

Bursaspor kazanırsa bir daha "HRRRRR" ihtimali hakkında:

Muhtemelen, ve muhtemelen bu hırlamanın sonunu duymayacağım. Muhtemelen ömrümün sonuna kadar bu "HRRR" sesini duyacağım,  ama problem yok, eğer kazanırsak kesinlikle değecek (gülerek)

Röportaj videosu: https://www.youtube.com/watch?v=RYxhoeGsq0w

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.