Hava Durumu

Taraftarınla şen ola Bursa! Avrupa'da büyük zafer

Eurocup B grubu 15. hafta mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor, evinde taraftarıyla birlikte JL Bourg'u 96-89 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2022 22:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2022 22:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Taraftarınla şen ola Bursa! Avrupa'da büyük zafer

Eurocup B grubu 15. hafta mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor'umuz, 3. periyotta 16 sayıdan mükemmel bir geri dönüş yaparak evinde taraftarıyla birlikte JL Bourg'u 96-89 mağlup etti. 

İkinci periyotta rakibinin farkı çift haneye çıkarmasına engel olamayan timsah, 3. periyodun başlamasıyla birlikte dış çizgiden bulduğu isabetlerle rakibini rahatsız ederek yeni transferi John Holland önderliğinde farkı kapamaya başladı ve son periyoda 72-72'lik skorla girmeyi başardı. Son periyodun özellikle son 5 dakikasında Hayes ve Needham'ın 4 faulle oynamasına rağmen oyunda kalmayı başarmalarıyla birlikte savunmada fark yaratan timsah, taraftarının da müthiş desteğine karşılık verdi ve belki de şube tarihinin en önemli mücadelesinden galip ayrılmayı başardı. 

Galibiyetimizin mimarlarından Andrew Andrews 22 sayı 6 asist, John Holland ise 20 sayı 6 rebound ile katkı verdi. Bu maç için alınan biletlerin Reyer Venezia maçında da geçerli olacağını hatırlatıyor, takımımıza önümüzdeki maçlar için de başarılarının devamını diliyoruz 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.