Hava Durumu

Comcular!

Tarık Çapçı, yenilenen arayüz ve 12. Yılında Bursasporum.com'u yazdı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Comcular!

İki binlerin ortalarına doğruydu ve Bursasporum.com çıkmıştı sahneye. İlk başlarda tribünün bazı emektarlarının “Kim bunlar, niyetleri ne, nerden çıktılar?” diye bozuk atmalarına da maruz kalmışlardı. Başka taraftan da camianın klasiği ! dedikodu mekanizması da çalışıyordu tabi.


Kendilerini tanımayan ve şüpheyle yaklaşan birileri tarafından “Comcular” olarak adlandırılırken, bu adlandırmanın doğru olduğu da ortaya çıkmıştı. Evet gerçekten de sapına kadar “BURSASPORUM”comculardı.


Yani zamanla görüldü ki hepsi dört dörtlük samimi Bursasporlu, Bursaspor’un başarısından başka beklentisi, Bursaspor taraftarının bilinçlenmesi, Onları sesi, vizyonu olabilmek dışında hedefi olmayan, kültürlü akıllı çocuklar.


O zamanlar Face, twiter falan yok. Hepimiz Bursasporum.com’un taraftar forumunda görüşlerimizi paylaşmaya başlamıştık bile. Eskiden arkadaş toplantılarımızda yaptığımız gibi forumda da sürekli bir Bursaspor’u kurtarma ! modundaydık. Bunun yanında bazen geyik muhabbeti, bazen anılar, iftar yemekleri birçok kez de yardım organizasyonları ile herkes kaynaşıp gitmişti.


Dışardan bakanların “Kötü, yaramaz çocuklar” olarak gördükleri Bursaspor taraftarının gerçek yüzünü bu comcular ! yaptıkları organizasyonlarla belki de farkında olmadan göstermeye başlamışlardı. En önemlisi Bursasporlu; ama birbirini tanımayan insanların dostluklarının başlamasına neden oldular. Zamanla kadrolarına değişmeler oldu; ama anlayışları hiç değişmedi. Tek dertleri hep Bursaspor oldu. Şimdi 12 yıllarını yeni ara yüzleri ile kutlayacaklar-Kutlayacağız.


Yeri geldiğinde sosyal medyayı sallayan, Türkiye gündemine Bursaspor’un girmesini sağlayan, organizasyonların temellerinin atıldığı , bunun yanında pek çok yararlı faaliyetin hayat bulduğu Bursasporum.com’a bugüne kadar emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.


Bursasporlulukları samimi bu güzel dostlarıma, kardeşlerime hep birlikte nice yıllar diliyorum.

Tarık Çapçı - Bursa.com

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.