Hava Durumu

Dzsudzsak için Başbakan devreye girdi!

Bursaspor’un beklenen performansı bir türlü veremeyen yıldız ismi Balasz Dzsudzsak’n futbol hayatına Macaristan’da devam etmesi için Macaristan Başbakanı devreye girdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 02:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 02:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Dzsudzsak için Başbakan devreye girdi!

Sezon başında büyük umutlarla Bursaspor kadrosuna dahil edilen Macar yıldız, sezon boyunca istenen ritmi bir türlü yakalayamamasından dolayı ve yüksek maliyeti sebebiyle takımın yeni sezon planlaması öncesi satılacaklar listesinin en üst sırasına konmuştu.


Bursaspor’u sevindirecek haber ise Macaristan’dan geldi. Macaristan’da futbolun daha ilgi çekici hale gelmesi için bu sezon Ferencvaros takımının Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmasını arzulayan Macaristan Başbakanı Victor Orban’ın devlet desteğiyle Ferencvaros’un bütçesinde 4 katlık bir artış sağlayacağı konuşuluyor. Yani Ferencvaros’un bu sene başında 2.7 milyon Euro olan takım bütçesi 11 milyon Euro seviyesine çıkarılacak. Böylelikle Macar ekibi Şampiyonlar Ligi grupları hedefine ulaşması için yeterli bir miktar sağlamış olacak. Bu senaryonun gerçekleşmesi halinde Ferencvaros’un atacağı ilk adımın Balasz Dzsudzsak transferi için olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Başbakan Orban’ın da Dzsudzsak’ı tekrar Macaristan’da futbol oynarken görmeyi arzuladığı ifade ediliyor.


Konu hakkında konuşan yıldız oyuncunun menajeri Baranyi ise:

“Dzsudzsak ile ilgilenen ve transferi yoklayan kulüpler var ancak şu an için gelen bir resmi teklif yok ve kendisinin Bursaspor ile 3 yıllık kontratı daha var. Henüz görüşmeler başlamadı.” dedi.

Kaynak: Bursasporum.com - Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.