Hava Durumu

Aroma'da Bursaspor rüzgarı

Yeşil beyazlılar, tozluk sponsoru olan Aroma Fabrikası'nda 50. yıl etkinliklerine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2018 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2018 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Aroma'da Bursaspor rüzgarı

Bursaspor'un tozluk sponsorlarından Aroma'nın Gürsu fabrikasında 50.yıl etkinliği düzenlendi. Etkinliğe 2. Başkan Cem Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Kumova, Onur Özselek ve Sezer Sezgin, yedek yöneticiler Hasan Parkalay ve Zeki Öztürk'ün yanı sıra, Teknik Direktör Samet Aybaba, Basketbol takımı baş antrenörü Arda Vekiloğlu, Basketbol takımı genel menajeri Nedim Yücel, sporcular Ertuğrul Ersoy, Okan Kocuk, Aytaç Kara, Stephane Badji, Karlo Vragovic ve Recep Doğrusöz katıldı. 

Bursaspor'un yanındayız

Aroma AŞ Genel Müdürü Sefer Kılınç, 'Bursa topraklarından doğan Aroma, yarım asırdır Bursaspor'a destek veriyor. İyi günde kötü günde her zaman Bursaspor'un yanındayız. Bursasporumuzun sevgili sporcuları ve yöneticileri bizi bu mutlu günümüzde 50. yıl etkinliğimizde yanlız bırakmadılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.  Bursaspor'un A Takım futbolcularının yanı sıra basketbol takımımıza ve altyapıdaki yıldız adaylarıda Aramo'nın vitamin deposu ürüneriyle dahada güçleniyor' dedi.

Aroma'nın Gürsu fabrikasını gezen yeşil beyazlı sporcular, daha sonra fabrika çalışanları ile biraraya geldiler.

Aroma Genel Müdür Sefer Kılınç ve Aroma AŞ yöneticileri, İkinci Başkan Cem Öztürk, Teknik Direktörümüz Samet Aybaba ve Basketbol takımı baş antrenörü Arda Vekiloğlu'na organizasyona katıldıkları için plaket takdim ettiler.

2. Başkan Cem Öztürk ise tozluk sponsoru olan Aroma'ya tozluklardan oluşan çerçeveyi hediye etti.

Kaynak: Olay - Erkan SAĞLIK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.