Hava Durumu

Başka Bursaspor yok

Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, GündemBursa.com'da köşe yazılarıyla yer almaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2018 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2018 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Başka Bursaspor yok

Şampiyon apoletli bir takıma özellikle son yıllarda elde ettiği kötü sonuçların hiç yakışmadığı konusunda hepimiz hemfikiriz. Türkiye'nin en büyük kent takımının elde ettiği sonuçlar bizim hafta içindeki ruh durumumuzu da belirliyor. Kısacası Bursapor iyi sonuç alırsa seviniyor, kötü sonuç alırsa üzülüyoruz. 

Bursa gibi ülkenin önde gelen şehrinde insanların büyük bölümünün ortak paydası olan Bursaspor madem üzüntümüzde ve sevincimizde belirleyici oluyorsa burada yeşil-beyazlı renklere gönül vermiş herkesin sorumluluğunun  da olduğu apaçık ortada.  Siyasiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeleri, iş adamları, taraftarlar hepimiz şöyle bir geçmişe bakalım. 2009-2010 sezonunu şampiyon olarak tamamladığımızda bu gururu hep birlikte yaşamadık mı? Hepimiz herkesten fazla Bursasporlu olmadık mı? Her yerde Bursaspor konuşulurken onurlanmadık mı? İşte bu mutluluğu yaşadığımız anlarda şehir olarak maalesef hepimiz bir şeyi unuttuk. Bu başarıyı nasıl sürdürülebilir hale getirebilirizi hiç düşünmedik ve şuan gelinen nokta hepimizde derin yaralar açtı. 

Şampiyonluğun ardından küme düşme tehlikesi yaşayarak gündeme gelmek bu şanlı camiaya hiç yakıştı mı? Burada herkesin ders çıkarması gereken o kadar çok etken var ama maalesef hiç birimiz onları göremedik, görmek de istemedik. Hep kötüyü, hep suçluyu aradık. 
Tüm bunlar yaşanırken bizim kendi içimizde göremediklerimiz şuan belki de dışarıdan daha net bir gözle görülebiliyor. 
Mesela Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nden çıkan pıril pırıl, Bursaspor'un geleceği olan gençler.  Türkiye'de şuan hemen hemen her kulübün ''batıyoruz'' feryatlarına meydan okurcasına ''Özümüzden geliyoruz'' mesajını çok iyi verdiler. 
Bursaspor'da artık çok geçmeden hepimizin şapkasını önüne koyma vakti. Başkan, yönetici, taraftar, siyasiler, başkan adayları kısaca Bursaspor sevdalısı herkes artık başarısızlık değil başarı için birşeyler yapmalı. Bunun için taraftar birleşerek koca şehre bir mesaj verdi. Bu mesaja da camianın yanıt vermesi gerekli., Kimseyi kırmadan, küstürmeden bir ve birlik olarak ''Başka Bursaspor yok'' demeliyiz. Yoksa yaşanan bu kadar sıkıntılı dönemde hiç birimiz şuan yaşam savaşı veren komşu kentlerimizin takımları olmak istemeyiz değil mi?

Mehmet Güzelsöz

Kaynak: GündemBursa.com - http://www.gundembursa.com/yazarlar/mehmet-guzelsoz-2/baska-bursaspor-yok-nbsp-14.html

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.