Hava Durumu

Bursaspor eksik çalıştı

Bursaspor, Süper Lig'in 8.haftasında Osmanlıspor ile evinde oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2017 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2017 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Bursaspor eksik çalıştı

Teknik Direktörümüz Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Basına kapalı olarak gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı ardından koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise taktik çalışma yapıldı.

Sol ayak bileği bağlarında yırtılma olan Emmanuel Badu, sağ diz bağlarında zorlanma olan Sercan Yıldırım ve belinde ağrıları olan Furkan Özçal'ın tedavileri yapıldı. Josua John'un ise fizyoterapist eşliğinde tedavisine devam edildi. Alt adalesinde sertleşme olan Bilal Kısa ise 4 gün daha fizyoterapist eşliğinde çalışacak.

Bursaspor, yarın akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.