Hava Durumu

Bursaspor günlerini arıyorlar

Harun Tekin Fenerbahçe'de kısa sürede tartışılan bir isim oldu. Aziz ise Hollanda'da PSV Enidhoven formasını ligde sadece 11 dakika giyebildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2018 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2018 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Bursaspor günlerini arıyorlar

Bursaspor camiasının bu sezon başında takımdan ayrılmasına en çok üzüldüğü isimler kaleci Harun Tekin ve Aziz Behich olmuştu. Son yıllarda yeşil beyazlıların en istikrarlı isimleri olan ve zorluklarla geçilen sezonlarda sorumluluk alan her iki isim, transfer oldukları yeni takımlarında aradıklarını şuana kadar bulamadı. 2 milyon euro bonservis ücretine Fenerbahçe'nin yolunu tutan Harun Tekin,Volkan Demirel'den kaleyi devraldı fakat performansıyla tartışılan bir isim oldu. 

AZİZ KULÜBEDEN ÇIKAMIYOR...

Harun, Fenerbahçe ile çıktığı 5 maçta kalesinde 11 gol gördü. Deneyimli file bekçisinin kısa süre içersinde yedek kulübesine çekilebileceği konuşuluyor. Hollanda ekibi PSV Eindhoven'a transfer olan Aziz'de forma bulmakta zorlanıyor. Şuana kadar ligde sadece 1 maçta oynayan ve 11 dakika sahada kalan Aziz, yedek kulübesine hapsolmuş durumda.  Tecrübeli futbolcu kupadaki Excelsior maçında ise 90 dakika sahada kaldı. 

Kaynak: Olay

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.