Hava Durumu

Eski yöneticiden şok iddia…

Mayıs ayındaki kongre öncesinde takımın yıldızları elden mi çıkarılıyor?

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2021 21:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2021 21:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Eski yöneticiden şok iddia…

Erkan Kamat başkanlığındaki Bursaspor’da yedek yönetim kurulu üyesi olan ve Boluspor maçının ardından istifa eden Okan Bayrak, sosyal medya hesabından çok tartışılacak bir iddia ortayla attı.

Bayrak paylaşımında, “İyi çocuklar elimizde kalırsa, 3-4 takviye ile güzel günlere döner Bursaspor. Fakat, Emirhan Trabzonspor’a (12 milyon), İsmail Çokçalış Galatasaray’a (14 milyon), Burak Fener’e (18 milyon) liraya satılıyor diye birşeyler geldi kulağıma. 1 ay sonra kongre var. Bu ne acele anlamış değilim” ifadeleri kullanması dikkat çekti.

Taraftarlar Erkan Kamat’ın camiayı aydınlatmasını isterken, mayıs ayındaki kongreden önce hiçbir oyuncunun satışına izin verilmemesi gerektiği vurgulandı.

Kaynak: Olay.com.tr - https://www.olay.com.tr/bursasporda-neler-oluyor-eski-yoneticiden-sok-iddia-758110
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.