Hava Durumu

Hamzaoğlu: 'İlk 5 ve kupa için kadromuz yeterli

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sezonu ilk 5 içinde bitirmek ve kupayı müzelerine götürmek istediklerini belirtirken, yeni transferlerden de memnun olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 06:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 06:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Hamzaoğlu: 'İlk 5 ve kupa için kadromuz yeterli

' Hamza Hamzaoğlu gelecek sezon ilk 5 içinde yer almak istediklerini ve Türkiye Kupası'nı kazanmak için mücadele vereceklerini söyledi. “Hedeflerimize ulaşmak için şu anki kadromuz yeterli” ifadesini kullanan başarılı çalıştırıcı; “Birkaç alanda başarılı olmak zorundayız. Bu sene geçiş yılımız. Eğer yakalarsak ilk 5'i yakalamak istiyoruz. Aynı zamanda kupayı da almayı hedefleyeceğiz” ifadesini kullandı.

KEYİFLİ BİR TAKIM

Hayallerindeki Bursaspor'u ortaya çıkarmak için çabaladıklarını belirten Hamzaoğlu; “Bol gol pozisyonu üreten ve rakibe pozisyon vermeyen bir Bursaspor oluşturmak istiyoruz. Topa sahip olan ve iyi bir savunma yapan takım olmalı. Orta sahada koşan ve topu kazanmayı, sonrasında kullanmayı becerebilen keyifli bir takım olabileceğimizi düşünüyorum” dedi. Hamza Hamzaoğlu ayrıca, şu anda oluşturulan kadroda Bursaspor formasının değerini bilen oyuncuların bulunduğunu belirtti.

Kaynak: Bursa Hakimiyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.