Hava Durumu

Onları kimse almadı!

Geçen sezon büyük umut bağladığımız isimler bakın şimdi neler yapıyor

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2018 09:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2018 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Onları kimse almadı!

Romanya Milli Takımının 10 numarası olarak transfer edilen Grozav kulüpsüz kaldı. Sercan ve Jorquera'da aynı kaderi yaşarken, Porto'nun bu kez Vitoria Setubal'e kiraladığı Agu daha forma giyemedi. Badu ise Udinese'de maç kadrosuna alınmıyor. 

Bursaspor bu sezon kadro yapılanmasında büyük bir revizyona gitti. Geçen sezondan birçok isim takımdan ayrılırken, en son Harun Tekin ve Aziz Behich ayrılan isimler olmuştu. Ayrılanlar arasında öyle isimler var ki, şuan adeta sürünüyor.

Yeşil beyazlıların geçen sezon devre arasında Kardemir Karabükspor'dan renklerine bağladığı Gheorghe Grozav, kulüpsüz kaldı. Bursaspor'a Romanya Milli Takımının 10 numarası olarak transfer edilen Grozav sadece 1 asist yapabilmişti. 

AGU'YA BAK SEN!...

Yine Sercan Yıldırım ve Cristobal Jorquera'da Rumen futbolcuyla aynı kaderi yaşadı. Hiçbir kulüple anlaşmaya varamayan tecrübeli futbolcular devre arası transfer dönemini bekleyecek. Geçen sezon Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen ayrıldıktan sonra yeşil beyazlı kulüple ilgili garip açıklamalar yapan Mikel Agu, Porto tarafından bu kez Portekiz'in Vitoria Setubal kulübüne gönderildi. Tecrübeli orta saha oyuncusu şuana kadar takımında forma şansı bulamadı. 

ONLAR ŞAŞIRTTI

Geçen sezonun ikinci yarısını sakatlıkla geçiren ve tam verimli olamayan Emanuel Badu, Udinese'de kalırken 3 haftası geride kalan İtalya Ligi'nde maç kadrosuna dahi giremedi. Yine büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentileri hiçbir şekilde karşılayamayan Moussa Sow ise Shabab Dubai'ye geri döndü. Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra gittiği takımlarda forma giyerek şaşırtan ise Sinan Bakış, Ricardo Faty ve Dzon Delarge oldu. 

Kaynak: Olay

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.