Hava Durumu

Timsah kafası ortaya çıktı

Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, "Ramazan Bayramı'ndan sonra kafanın olduğu bölüm de yeşil örtü ile kaplanacak ve çok az bir işçilik kalacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2017 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2017 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Timsah kafası ortaya çıktı

Bursalıların büyük bir merakla beklediği stadyumun en dikkat çekici yerinde son aşamaya gelindi

KAPLAMALAR BAŞLAYACAK

Bursaspor'a, Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan yeni stadyumunda imalatlar artık tamamlanma aşamasına geldi. 400 bin metrekare proje alanı ve 190 bin metrekarelik inşaat alanıyla Bursa'nın en büyük anıtsal yapılarından biri olan stadyumdaki çalışmaları Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe dün yerinde inceledi. Çelik konstrüksiyon olan kafa bölümü iyice şekillenirken, önümüzdeki günlerde kafa bölümünün de yeşil örtü ile kaplanmaya başlayacağı öğrenildi.

KALICI GELİR SAĞLAYACAK

Burasporlular'ın büyük bir merak ile beklediği Timsah şeklindeki kafa bölümünde artık sona gelindiğini ifade eden Başkan Altepe, "Mühendislik açısından çok zor bir konstrüksiyon. İmalatlar büyük ölçüde tamamlandı. Son hazırlıklar yapılıyor. Önümüzdeki günlerde kafa yeşil örtü ile kaplanmaya başlayacak ve Ramazan Bayramı'ndan sonra da bu işlemin tamamlanmasını bekliyoruz. Bu bölümünde ayrıca düğün salonu ve kafe olarak kullanılabilecek alanlarla da Bursaspor'a gelir sağlanmış olacak" diye konuştu.

Kaynak: Bursa Hakimiyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.