Hava Durumu

Timsah neşe saçıyor

Sakat oyuncusu kalmayan yeşil beyazlılar’da yüzler gülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 04:07
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 04:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Timsah neşe saçıyor
Bursaspor, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. 1 günlük iznin ardından Özlüce Tesisleri’nde toplanan yeşil beyazlılar, dünü tek idmanla geçirdi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenmana koordinasyon hareketleriyle başlayan yeşil beyazlılar daha sonra kontrol pas çalışması yaptı.
 
Çok şükür
 
Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç oynandı. Oyuncuların oldukça hırslı ve moralli oldukları gözlenirken, idmana sakatlıkları geçen Sercan Yıldırım, Pablo Martin Batalla ve Ricardo Faty’nin de katılması yüzleri güldürdü.
 
Serkan Hoca’ya sürpriz doğum günü
 
 
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yardımcısı Serkan Salman için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Saha içerisine getirilen pastanın mumlarını üfleyen Serkan Hoca’ya pastanın ilk dilimini Kaptan Serdar Aziz’e takdim etti.
 
Deniz coştu, coşturdu
 
Bursaspor’da Deniz Yılmaz rüzgarı esmeye devam ediyor. Dünkü antrenman öncesin Bekir Yılmaz’ın takımı ile ayak tenisi oynayan yıldız oyuncu mücadeleyi 11-10 kazanınca sevinç gösterileri yaptı. Deniz’in galibiyet sevincine diğer oyuncular da katıldı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.