Hava Durumu

"Bursaspor'da devam etmek istiyorum"

Genç yıldızın gelecek sezonda da Bursaspor forması giymesi üzerine görüşmeler sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2021 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2021 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
"Bursaspor'da devam etmek istiyorum"

Bugün Bursa basınında çıkan habere göre, Burak Kapacak'ın Fenerbahçe'ye transferinde yapılan anlaşmayla birlikte sezon sonuna kadar Bursaspor'a kiralanan başarılı orta saha oyuncusu İsmail Yüksek; takımda kalmak istiyor.

Aynı zamanda Bursa doğumlu olan, bu sezon oynadığı maçlarda performansı ile de fark yaratan başarılı oyuncu, bu farkını istatistiklere de yansıtmış durumda. İsmail Yüksek'in 60 dakikadan fazla forma şansı bulduğu 6 lig maçında Bursaspor 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Başarılı performansı ile kazanılan puanlara doğrudan etki sahibi olan genç oyuncunun gelecek sezonda da yeşil beyazlı formayı giyme durumu ise merak konusu.

Serkan Yetişmişoğlu'nun bugün yazdığı köşe yazısında İsmail Yüksek'in Bursaspor'a transferi üzerine görüşmeler şöyle aktarıldı:

"Bursaspor'da devam etmek istiyorum" şeklinde yöneticilere görüş belirten 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun tapusunu alabilmek için çalışıyor Hayrettin Gülgüler yönetimi...

Ancak malum, son haftalarda Kadıköy'de işler iyi gitmiyor.

İstanbul ekibinin ligde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Yüksek'in bonservisini almayla ilgili görüşmeler de sekteye uğramış durumda...

Bu konuda, temasların önümüzdeki haftalarda yoğunlaşması bekleniyor.

Serkan Yetişmişoğlu / BursadaBugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.