Hava Durumu

İlk hedef Sanjin Prcic

Henri Saviet'in bonservis sorunu nedeniyle transferi çıkmaza girerken Yeşil Beyazlılar Sanjin Prcic konusunda düğmeye bastı. Bayram sonrası 24 yaşındaki kramponun imza atması için Ali Ay yönetimi harekete geçecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2018 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2018 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
İlk hedef Sanjin Prcic

HENRI SAVIET PAHALI GELDİ

Bursaspor'da bayramdan sonra transferde yeniden düğmeye basılacak. Görevini bırakan Mustafa Er ile scout ekibinin başında yer alan Ilgaz Çınar'ın birlikte tespit ettikleri Bosna Hersek asıllı Fransız Sanjin Prcic için Yeşil Beyazlılar ciddi bir mesai harcayacak. Teknik direktör Samet Aybaba'nın Sivasspor'dan öğrencisi Henri Saviet'in maliyeti nedeniyle transferinden vazgeçen Ali Ay yönetimi kulübü Rennes ile sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek Sanjin Prcic'le yeniden pazarlık masasına oturacak. Oyuncunun bonservis probleminin bulunmaması Bursaspor'u bu transferde daha da iştahlandırıyor.

BALİÇ'TEN OLUMLU REFERANS

Eski futbolculardan Elvir Baliç'in de olumlu referansını alan Bursaspor'un Sanjin Prcic transferini hafta sonuna kadar bitirmeyi planladığı bildirildi. Geçen sezon Fransa Lig1'de Rennes formasıyla ligde ve kupada 20 maça çıkan Prcic forma giydiği 20 maçta 2 gol 2 asistlik performans sergiledi. Profesyonel liglerde toplam 118 maçta görev alan Bosha Hersek asıllı Fransız krampon, 9 kez rakip fileleri havalandırdı. Ofansa yönelik merkez orta sahada görev yapan Sanjin Prcic Rennes'in dışında Sochaux, Torino ve Perugia formalarını giydi. 24 yaşındaki Sanjin Prcic Bosna Hersek A ve U21 takımlarında da görev yaptı.

Kaynak: Bursa Hakimiyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.