Hava Durumu

"Lütfen bana izin verin"

Bursaspor'da 1 milyon liralık alacağını kulüpte bırakan genç eldiven yönetimle yaptığı toplantıda takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Muhammed kendisi için belirlenen 2,5 milyon Euro'luk bonserviste indirim istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2019 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2019 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
"Lütfen bana izin verin"

ANLAYIŞ BEKLİYOR

Bursaspor'u alacağı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirmeyen ve sorun çıkarmadan yeni sezon hazırlıklarına ilk günden itibaren katılan Muhammed Şengezer'de önemli gelişmeler yaşanıyor. Yönetimin bonservisi için 2,5 milyon Euro istediği genç eldiven geçtiğimiz hafta içinde yetkililerle geleceği hakkında bir toplantı yaptı. Toplantıda Muhammed Şengezer'in takımdan ayrılması konusunda yönetimden anlayış beklediğini söylediği öğrenildi.

BAŞAKŞEHİR PEŞİNDE

Muhammed toplantıda ayrıca 1 milyon lirayı bulan birikmiş alacağını da bırakarak kulübün bu zorlu gününde yanında olduğunu gösterdi. Bonservisi için anlayış beklediğini ileten Muhammed'in yönetime geleceği adına almış olduğu bu karardan ötürü kendisini yanlış anlamamalarını istediğini kaydetti. A Milli Takım'a kadar yükselen genç eldivenle Başakşehir yakından ilgileniyor. Muhammed, geçen sezon Süper Lig'de 9 maçta forma giydi ve 2 gol yedi.

Kaynak:Bursa Hakimiyet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.