Hava Durumu

Olcay Şahan'la yüz yüze

Bursaspor yönetimi, tecrübeli futbolcuyu dün kente getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2019 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2019 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Olcay Şahan'la yüz yüze

İlk olarak Sportif Direktör Selçuk Erdoğan'ın Olcay'la biraraya geldiği ardından Başkan Mesut Mestan'ın görüşmeye katıldığı ifade edildi. 32 yaşındaki oyuncunun transfer tahtası açılır açılmaz, yeşil beyazlı renklere bağlanacağı belirtildi. 

Bursaspor'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Transfer tahtası kapalı olduğu için şu ana kadar resmi bir adım atamayan Mesut Mestan yönetiminin, birkaç gün içerisinde müjdeli haberi Bursa'ya vermesi bekleniyor. Bu doğrultuda uzun süredir birçok isimle irtibat halinde olan yeşil beyazlılar, dün Olcay Şahan'ı kente getirdi. İlk kez OLAY SPOR'un duyurduğu bu transfer gelişmesi için taraflar Özlüce'de bir araya geldi. 

KOŞUKAVAK İSTİYOR

İlk olarak Sportif Direktör Selçuk Erdoğan'ın Olcay'la bir araya geldiği ardından Başkan Mesut Mestan'ın görüşmeye katıldığı ifade edildi. 32 yaşındaki oyuncunun transfer tahtası açılır açılmaz, yeşil beyazlı renklere bağlanacağı belirtildi. Özellikle ismi geçtiğimiz sezon Bursaspor'la anılan Olcay Şahan'ın transferini Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın çok istediği bildirildi. 

BONSERVİSİ ELİNDE

Trabzonspor ile sözleşmesi sona erdikten sonra hiç bir kulüple anlaşmaya varamayan 32 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon bordo mavili formayı 19 maçta giyerken 2 gol atıp 3'de asist yaptı. Gurbetçi oyuncu, daha önce Beşiktaş, Duisburg, Borussia Mönchenbladbach ve Kaiserslautern formaları giydi. Olcay Şahan, Süper Lig‘de 206 karşılaşmada 41 gol attı.

Kaynak : Olay 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.