Hava Durumu

Eğme Başını Öne

Yazının Giriş Tarihi: 05.05.2017 05:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.05.2017 05:22

Eğme Başını Öne Dün gece Türkiye’nin dört bir yanından Afyon’a gelen pırıl pırıl üniversiteli delikanlıların oluşturduğu 150 kişilik Bursaspor tribünü sesleriyle salonu esir alırken hepimizin bildiği bu sözcükler dökülüyordu dillerden. “Eğme Başını Öne, Teslim Olmadan Geçti Elli Sene”

Eminiz ki kendisinden kat be kat bütçeli rakibi karşısında varını yoğunu ortaya koyan, hiçbir şekilde teslim olmayan Bursaspor Durmazlar, bu masalsı sezonu pazar günü evinde Afyon Belediye’yi yenerek taçlandıracaktır.

Dün gece Türk basketbol tarihinde kara bir geceye imza atan Afyon yetkilileri ve mülki amirlerine en güzel cevabı bizlere yakışan şekilde saha içinde kazanarak vereceğimizden şüphem yok.

Bizleri maçtan bir gün önce kendi kendilerine aldıkları bir kararla saha dışına itmeye çalışan sevgili Afyon idarecileri, şunu iyi bilin ki Bursaspor Durmazlar saha içinde kazandığını masa başında sizlere kaptıracak bir kulüp değildir. Bu seride yaşanan her türlü skandal hakem kararlarına rağmen Bursaspor Durmazlar takımı Pazar günü sahaya çıkacak ve tüm basketbol kamuoyuna gerekli cevabı saha içerisinde verecektir.

Sizlerin belediye bütçesinden oluk oluk akıttığınız trilyonlarınız, bulunduğunuz makamın verdiği sonsuz gücünüz olabilir, bizlerinde yüzlerce trilyona dahi alınamayacak inanca sahip kocaman yüreklerimiz var. Harcadığınız trilyonların ve bulunduğunuz makamların verdiği güçle normal sezonda rakip takım oyuncusu Can Altıntığ’ı neredeyse kör edecek kadar gözünüz dönebilir, playoff’ta ekmeğinin peşindeki masör Şeref’i kanlar içerisinde bırakabilirsiniz. Tüm bunları yaparken pazar günü Bursaspor Durmazlar’ı eleyerek final grubuna da kalabilirsiniz. Bizler masör Şeref’in bir damla kanını o final grubuna değişmeyecek karakterde bir camiayız.

Ve parkeye çıktığımızda sadece bir spor karşılaşmasına çıktığımızı unutmadan Şerefimizle , Onurumuzla Basketbol Oynayarak, Asla Vazgeçmeden kazanacağız!

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.