Hava Durumu

Birileri filmi başa sardı sanki...

Yazının Giriş Tarihi: 24.05.2016 13:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 13:52

Bursaspor çalkantılı, hiç birimizin hatırlamak bile istemediği bir sezonu geride bıraktı bırakmasına da camiada sular durulmuyor bir türlü. Sosyal medya üzerinden sürekli kaos pompalanıyor, her gün yeni bir linç kampanyası, her gün yeni kurbanlar…

Son birkaç gündür herkes Metin Korkmaz’ı, İsmail Konuk’u, Merter’i, bu transferlerde verilen komisyonları, Bursaspor’un parasının nasıl hiç edildiğini, Ertuğrul Ersoy'u, Furkan Emre Ünver'i, Emirhan'ı, Mert'i, Kubilay'ı konuşurken gündem bir anda yine değişti ve tek derdimiz yine teknik direktör oldu.

Bundan öncekilerde olduğu gibi Hamza Hamzaoğlu yine İstanbul basınındaki art niyetli muhabirlerin tuzağına düştü. Muhabirler öyle sorular soruyor, bu cevaplar da kamuoyuna öyle yansıtılıyor ki, gerçekten hayretler içinde kalıyor insan. Bu adam gerçekten bunu mu dedi diye tekrar tekrar izlemek zorunda kalıyor görüntüleri.

Şöyle bir gerçek var ki geçen yıl da biz Ertuğrul aşağı, Sağlam yukarı gibi gereksiz tartışmalarla vakit kaybederken Bursaspor iflasın eşiğine gelişini fark edemedik bile.

Son günlerde geçen yıl izlediğimiz korku filmini birileri başa sardı da tekrardan izlemek zorunda kalacakmışız gibi gelmeye başladı. Erkan Körüstan'ın gidip Recep Bölükbaşı'nın gelmesiyle birlikte camiada bahar havası oluşmuş, bunun sonucunda da Özlüce'ye ziyarette bulunmayan sivil toplum kuruluşu kalmamamıştı. Hatırlarsanız Recep Bölükbaşı'nın ziyaretçi ağırlamaktan işimize yapamıyoruz diye de bir serzenişi olmuştu.

Her ne kadar kimse itiraf etmek istemese de camiada son günlerde Ali Ay ve yönetimine karşı güven kaybı olduğu su götürmez bir gerçek. En basitinden satılan kombine sayısı da bunu gözler önüne seriyor zaten. Herkes'in aklında farklı farklı soru işaretleri mevcut.  

Bundan sonra, fısıltı gazetesinde konuşulduğu gibi 2-3 ay içinde kongre olur mu bilmem ama Ali Ay ve yönetiminin işi her geçen gün daha da zorlaşıyor.

Hasan BAHAR

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.