Hava Durumu

Açıl Tahta açıl!

Yazının Giriş Tarihi: 17.07.2019 18:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.07.2019 18:04

Man Utd’dan 19 yaşındaki oyuncuyu denemeye aldık.  

Bulup buluşturana, ikna edip getirene teşekkürler ama derdimiz açılamayan TRANSFER TAHTASI..

Afrika’dan denemeye getirilen alt yapı oyuncusu gönderilmiş, 34 kişilik alt yapı ağırlıklı kamp kadrosunun çoğu DENENMEKTE..

Prensipte anlaşılan isimler ise tıpkı bizim gibi TAHTA’yı bekliyorlar.. Transfer tahtasını beklerken deneme tahtası olduk.. AÇIL TAHTA AÇIL…

Satılan kombine kart sayısı yaklaşık 300..Muhtelif kişi ve kuruluşların almayı taahhüt ettiği rakamlar var !!

Satılan forma sayısı 1000 küsür...

Muhtelif kişi ve kuruluşların taahhüt ettiği rakamlar var !!!

Bunların tamamı kâr olsa ne olur! Bu paralarla tahta mahta açılmaz, açılamaz..

Adaylık dilekçesini Divan Kurulu'na verdiği günden Başkan seçilene kadar tam 2 haftası olan Sayın Mestan’ın, ayan beyan başkan seçileceğini biliyor olması itibariyle çok daha hazırlıklı olması gerekirdi, Olağanüstü Genel Kurul biteli 3 hafta oldu..

Finansal olarak tek yapılan somut şey ise Sebastian Frey’in tazminatının ödenip şimdilik kabustan kurtulmamız ve yaklaşık 25 trilyon tutarındaki öncelikli borcumuzu ötelemek için yapılan görüşmeler…Frey tazminatının da yarısı Sayın Alinur Aktaş vesilesiyle ödenmiş.

Sayın Vali’mizin himayesinde başlayacak yardım kampanyasının behemal başlaması gerek... Böyle bir yardım kampanyasının Yönetim Kurulu tarafından en ince detayına kadar seçilmeden önce düşünülüp çoktan başlıyor olması gerekirdi..

Damlaya damlaya göl olur, bizi anlatmıyor..Bursa’yı tek bir hedef etrafında toplayacak (bu çok zor zira Sayın Mestan’ın geliş şekli bugün onun yalnızlığına sebeptir) kurum ve kuruluşların büyük meblağlarla katılımının sağlanacağı bir bağış kampanyası çoktaaaaan başlamış olmalı ve tahtayı aralamış olmalıydık..

Bir öneri de benden...

Kulüp üyelerinin web sitesi üzerinden gelecek yıllara ait aidatlarını şimdiden peşin ödemesini sağlayacak da bir mekanizma geliştirilebilmeli..Gelecek yıllar için aidat rakamları arttırılarak bir miktar da bu kanalla gelir elde edilebilir... İsteyen 3 yıllık aidatı peşin öder, isteyen 5 yıllık...

Salt futbolcu satıp elde edilecek gelirle transfer tahtası açılmaya çalışılıyor.. Otobüs yedieminde, Özlüce kent dinamiklerini toparlayamadığı için sıkışmış durumda ve etrafımızda Bursaspor’a 3 euro az ödemek için iyice sıkışmamızı, nefessiz kalmamızı bekliyor çakallar..

Okan, Muhammed, Ertuğrul, Umut’un alıcıları geri planda durdukça bizde sinirler bozuluyor, pazarlık gücümüz azalıyor, 5’e gidecek adamı 3’e okutmaya odaklanıyoruz, prensipte anlaşılan isimler elden kaçabilir, toplu bir kamp yapamamanın bedeli çok ağır olacak..

16 Ağustos’ta maçlar başlayacak işimiz zor..

Biz Bursaspor’uz düşmeyiz dedik göstere göstere düştük (Son 4 dakikada Ankaragücü’lü futbolcunun altın eliyle... Maradona da altın el dokunuşuyla Dünya Kupasını kazandırmıştı Arjantin’e.) Biz Bursaspor’uz gözü kapalı çıkarız diye düşünürsek hayal kırıklığına uğrarız...

Bir de şu mesele var, Fenerbahçe’nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 19 Temmuz’da maç yapmak amacıyla Samandra tesislerine gidilmesi kararını alırken nasıl olur da Başkan, Y.K’u, Teknik Direktör ve Sportif Direktör, meselenin hassasiyetini algılamıyor hayret kere hayret.. Fenerbahçe Stadına gidilebilir ama kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında antrenman tesislerine gitme fikrini benim aklım almadı...

Emanet otobüsle üstelik daha takım yok ortada alt yapı ile çalışıyoruz.

Değil Süper lig’de; Ptt 1.lig’de bile bizim kadar hazırlıksız ve yetersiz hiçbir takım yokken dolgu malzemesi gibi küme düşmüş bir şekilde süklüm püklüm Fenerbahçe’nin ayağına gitme kararı; camiaya ne kadar uygun düşer, sorumluların düşünmesi gerek..

Bir de Bilal meselesi var..Adam hayal kırıklığı ötesi gibiydi..Borcumuz var ödememiz lazım biz ona transfer teklifi yapıyoruz şaka gibi..

İçinde bulunduğumuz bu çok zor zamanlarda camiayı toparlayabilmeyi daha da zorlaştırmamak lazım diye düşünüyorum..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.