Hava Durumu

Bursaspor hocasını arıyor!

Yazının Giriş Tarihi: 24.01.2017 11:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.01.2017 11:31

Hamza Hamzaoğlu sonrası sürecin çok profesyonelce olduğunu iddia edebilmek mümkün değil…


Hamza Hoca’nın tribünden esen ters rüzgara rağmen çok uzaklara gidemeyeceği çok önceden belliydi..

Her ne kadar Hamza Hamzaoğlu’nu çok seviyor da olsanız, çok da güvenseniz, sezon sonuna kadar arkasında durulacağını açıklamış da olsanız BURSASPOR BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU olarak özellikle Akhisar faciası sonrası Hamza Hamzaoğlu giderse yerli - yabancı hangi hocalarla görüşüleceğine dair KENDİ ARANIZDA bir liste hazırlamış olmanız lazımdı..

Yönetim Kurulunda görüşülmemiş olsa bile Başkan ve birkaç yöneticinin acil durum planına göre isimleri belirlemiş olması gerekirdi..

Bir Başkan ve Yönetim Kurulu, en kötü durumlara her an hazır olmalı ve bu planı yapmış olmalıdır..Yöneticilik vasfı bunu gerektirir..

Saat 02.00 da Hamza Hoca ile fesih işlemleri yapılırken, önceden belirlenmiş isimler çoktaaaan aranıp kulübe davet edimeliydi..
Ertesi sabah davet edilen hocalarla yüz yüze görüşülüp akabinde de dersiniz ki ey hocalar buyurun otellerinizde bekleyiniz.Yönetim Kurulu toplantısı sonrası kararımızı bildireceğiz..

Seçtiğiniz hoca ile imza atar, diğer hocalara da teşekkür eder otel ücretlerini öder meseleyi ivedi ve profesyonelce halledersiniz..Hiç vakit kaybetmeden yeni düzene geçilmeliydi..

Son durum BURSASPOR’u yönetenlerin acil durum planı yapmadığını gösteriyor..

Samet Aybaba ismi yansıyor basına ve Sayın Cavcav’ın cenaze töreninde görüşme yapılacağı bildiriliyor..Taraftar sosyal medyada tepkisini ortaya koyunca vazgeçiliyor..Ondan sonra Prosinecki ismi ortaya atılıyor..Prosinecki de diyor ki Salı günü Azerbeycan Futbol Federasyon Başkan'ıyla görüşüp fesh işlemi yapacağım..Bursa’ya geleceği antrenmana çıkacağı gün en erken Çarşamba akşamı yada Perşembe günü..

Sonra merakıma muciptir..Neden Prosinecki?
Hoca ile bir araya gelip yüz yüze enine boyuna konuşuldu mu?

Tahmin etmiyorum..Hamza Hoca ayrıldığında kimi buluruz diye beyin jimnastiği yapılmamışsa Prosinecki ile detaylı yüz yüze görüşülmüş olunacağına inanmıyorum ve kendi firmalarında böyle davranmayan patronlar yada yöneticilerin Bursaspor’da neden böyle davrandığını anlamıyorum..

Bir patronun, en güvendiği ismin bile yedeğini düşünüyor olması gerek zira ya ölürse, ya transfer olursa !!! Ne olacak yani üretim mi duracak?

Sayın Hamzaoğlu’na da bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim...

Neden 3 kupa aldığı Galatasaray’da ve çok istediği Bursaspor’da tutunamadığını çok iyi düşünür, irdelerse bu ayrılıktan çok büyük kazançla çıkmış olabilir..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.