Hava Durumu

Bursaspor yılbaşı tatiline çıktı!

Yazının Giriş Tarihi: 30.12.2016 16:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.12.2016 16:29

ZTK Kupa’da ilk maçı kaybettiğin bir alt lig takımıyla rövanş maçına çıkmışsın ;
(ilk maçta zemin kötü, hakem kötü falan filan bunlar bence sığınılan mazeretler…Şampiyon olduğumuz sene ne zeminler gördük, ağır hava şartları, ertelenen maçlar, linç girişimi vs vs vs..Kadro zengin miydi sanki ? Tüm Türkiye ilk 11’imizi biliyordu ve kimin çıkacağı yerine kimin sonra kimin sonra kimin gireceği belliydi..Takımın 9 numarası Iglesias’dı Ankaragücü’nden alınan hatırlayan yok şimdi)

Sezon başından beri Kupa başarısıyla Avrupa’ya gitme hayaline tutunarak diken üstünde dururken; ilk maçı kaybettiğin alt lig takımından rövanşı almak varken, galibiyetle kazanılacak ekstra gelir varken, Gençlerbirliği maçı sonrası zirve yapan sıkıntılı süreç sonrası tansiyon Başkan Ali Ay’ın sayesi ve taraftarın da sağduyusu ile alevlenmeden küllendirilmeye çalışılırken nereden çıktı bu 1-1..

Böyle bir maça bu kadar genç ile çıkıp risk almanın mantığını çözemedim..

Aydın’ı yenmek mi istemediniz, yoksa paraya ihtiyacı olmayan bir kulüpmüyüz, kupa kupa kupa diye sezon başından beri tutturan siz değil de ben miyim yoksa?

YILBAŞI TATİLİYMİŞ !!!!!!


Neyin yılbaşısı, neyin tatili !

Profesyonel adam çıkıp oynamalı…O hor gördüğünüz taraftar patronuna beyefendi ben gelemem kusura bakmayın yılbaşı tatili diyebiliyor mu ? Düşünün bakalım otomobil fabrikalarını, makine fabrikalarını, tekstilcileri onu bunu…Polisleri, özel harekatçıları, dört bir düvelde kalbi ay yıldız için atan vatan evlatlarını, leventleri..

Al sana YILBAŞI TATİLİ…Hepinize zehir oldu..

Bir de kalkıp seyredenleri enayi yerine koyarak televizyon programlarında teknik direktör ve futbolcular, maça gelen seyirci sayısını dert etmiyorlar mı sinir oluyorum..

TAKIMIN SAHİPLERİNİN bir kısmının o yada bu sebeple tribünde yer almaması, alamaması TAKIMIN ÇALIŞANLARINI neden etkiler onu hiç anlamadım ve bana aptalca gelmiştir… Kardeşim PATRON benim, ister giderim ister gitmem sana ne..Bak sen kendi işine..Beni tribüne çekmek için neler yapabileceğini düşün, uygula ve beni oraya getir..

Bu arada Büyükşehir Belediyesi Stad zemininin sorumlularına ne demeli..Yepyeni stad henüz tam anlamıyla kullanılmadan itibar olarak eskiyor..Zemin o kadar kötü olduktan sonra ortalıkta Arena Marena falan deyip koşuşturmak ne kadar anlamlı tartışılır..Sorumlusu olsam utancımdan yerin dibine geçerdim..

Gelmeyen seyirciye sitem edeceğinize, bu seyirciyi ne yaptık ta tribünden elbirliğiyle kaçırdık diye utanmanız, hadi geçtik utanmayı PFD aracılığıyla seminerler falan yapıp bilim adamlarından medet ummanız lazım..Kontrat yaparken profesyonel ol sapına kadar ancak performans göstermeye gelince tıssss…Saçlar, dövmeler, karizmatik sözüm ona komik tarzlar gırla gidiyor, arabalar lüks mekanlar kızlar basın mensupları şan şöhret ün nam..Adeta rockstars pardon (hiçbir rock star bunları yapmaz) popstarlar..

Aydın 60 dk boyunca 11 kişi oynamadı...

Bir adamları Yılbaşı tatiline çıkmıştı...

Bizim ise tüm takım...

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.