Hava Durumu

Hata üstüne hata!

Yazının Giriş Tarihi: 17.07.2017 12:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 12:50

Milan ve Tarkan ile açılış MERASİMİ havadisine ifrit olmuştum ve bu konuda yazmak için ptesi gününü (hafta sonları bilgisayarla teknoloji ile işim olmaz) iple çekerken bugün de deniz yılmaz AFFEDİLDİ haberi ile şok oldum..

Bir gün sonra yazayım desem ifrit olacağım başka mevzular oluşur..

Sayın Başkan Ali Ay Bursaspor sevgisini ve şahsi servetinden 8,5 milyon euro aktarmış olmasını bilenlerdeniz ama söylemek zorundayım ki, harbi Bursaspor’lu birisinin yapabileceği icraatlar değil bunlar..

Beni alsalar götürseler deseler ki Eskişehirspor’a, Sivas’a yada Mardin’e başkan yapsalar.. Herhalde kalkar öncelikle iyi taraftarlardan takımın kırmızı çizgilerini, hassasiyetlerini vs öğrenirdim..

Bursaspor camiası (ayranı yokken içmeye) küme düşmekten son haftada Allah’ın lütfu olarak kurtulan ve çöp yığını olarak adledilen kadrosuna para yokluğundan bıraktık çileği-armut transferi bile yapamayacak maddi sıkıntı içerisinde olan kulübünün sırf şan şöhret olsun diye üstelik de Milan’ın gelmesi için harcanacak paraya rahatça ihtiyacımız olan bir futbolcu alabilecekken böyle bir projeye destek verir mi? Bunu anlamak için Bursaspor’lu olmaya bile gerek yok..

Ve de Tarkan konseri.. ne kadar ergen, futbolla alakasız, çok büyük bir çoğunluğu İstanbul takımları hastası onbin küsür insanı sırf stadyumu doldurmuş olmak için stada almak, çimin çok ufak bile olsa bozulabilme ihtimaline rağmen bir de adama yüzbinlerce euro verip sonra da paramız yok transfer yapamadık demenin akla mantığa sığar bir yanı olduğunu düşünen beri gelsin..

Evde dolap boş, hatun ve çocuklar aç, okul masraflarını kirayı ödeyemiyoruz ve hangi pavyona gidelim diye düşünüyoruz..Var mı böyle dünya !!!

ÇAĞIR ANKARAGÜCÜ’NÜ 7 DÜVEL DOSTLUK KARDEŞLİK GÖRSÜN, BAK STAD FUTBOLSEVERLERLE NASIL DOLUYOR..

Şimdi de kalkmışlar deniz yılmazı affetmişler..

Bizi uefa’ya şikayet eden adamı affeder, küme düşmekten son anda kurulduğumuz (hatta bir ara 20 dk falan 2.ligde olduğumuzu hissettiğimiz) geçen sezon o takımımız her yardıma her katkıya hasretken oynamak istemediğini açık açık söyleyip küme düşmemize ramak kala hiçbir aktif katkı vermeyen, vermekten de imtina eden bu adamı affedersen takıma nasıl hükmedersiniz ? O takımda disiplin olur mu ?

Kendinden kaynaklanan sebepler, açıklamalar, performans vede en nihayetinde sebebe bile gerek yok; varlığı sebebiyle tribünleri karşısına alan bu adama tribünlerin sahip çıkmasını yada desteklemesini nasıl beklersiniz ?

Elalem 500 bin euroluk adamları bize 1,5 milyon euroya gazlamaya çalışırken nasıl olur da biz, piyasada para kazanmak için binlerce menajer varken bu adamı başka bir takıma gazlayamayız ?

Türkiye’ye düşmanca tavır alanbir ülkeye kampa gidiyoruz, Nijeryalılarımızı götüremiyoruz (vize konusunu halledemediğimiz için – çok komik), affedip denizi alıyoruz vs…

Sürekli olarak ve her rüzgara karşı pozisyon alarak okyanusta güvenli olarak tekne kullanmak ve bu tekneyi hasarsız olarak hedefe ulaştırabilmek pek mümkün değil..Bu seyahat; teknedekilere zevk veren bir yolculuk olmaktan çıkmaya başlamış durumda

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.