Hava Durumu

Mutlu Topçu ve İvan Ergiç...

Yazının Giriş Tarihi: 30.01.2017 14:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.01.2017 14:23

Tunahan Hoca da Hamza Hoca’nın tertibini sahaya sürdü mağlubiyet serisine bağlandığımız  maçta…

HH’nın da öyle mi yapsam böyle mi derken sezonu ortaladığı ama bir türlü oturtamadığı defans önü, orta saha ve forvet dizilimi aynen korundu.

 

Bir yere kadar  anlıyorum Del Valle’de ısrar edilmesini ama Deniz’e nasıl oldu da sabrettin be Tunahan Hocam anlamak mümkün değil…

 

Aylardır söylüyoruz kanatları olmayan bir takımız diye. Çakma kanatlarla gidilenebilecek menzil bu kadar oluyor..

 

Bu sorunu dile getirmeyen kalmadı ama HH ve Yönetim maalesef sürekli olarak takımda bir problem olmadığını, şampiyonluk senesindekine benzer kolej takımı havasının olduğunu, hiç merak etmememiz gerektiğini ve bu takımın Avrupa Kupalarına gideceğinden son derece emin olduklarını söyleyip durdular..

 

Sonuç Kupa marifetiyle Avrupa şansı elden uçtu gitti, Lig marifetiyle Avrupa şansı ise kaf dağı kadar ileride..

 

Ve son olarak da bir demecinde en beğendiği hoca olarak Tayfun Korkut’u gösteren lig başında gerekseydi direkt olarak onu takımın başına getirirdim diyen Sayın Başkan Ali Ay’ın; HH sonrası neden Tayfun Korkut ile görüşmek varken Samet Aybaba ve Prosinecki ile temasa geçip 1 hafta kaybettiğini anlamak mümkün değil…

 

Şu an itibarıyla yeni hocamız Mutlu TOPÇU..

Yanında da Ivan ERGIÇ…

 

Ivan ERGIÇ’e kesin olarak EVET ama Mutlu Topçu’ya ihtiyatlıyım.

Ergiç değil Özlüce’de yada yedek kulübesinde; tribünde olsa fayda sağlar ama Mutlu Hoca ne yapar bekleyip göreceğiz.

 

Mevcut konjonktür itibariyle teknik adamın; gerek futbol takımını içine girdiği sportif türbülanstan, gerekse aralarına kara kedi giren taraftar – yönetim ilişkisinin daha fazla sekteye uğramadan biran evvel düzelmesini sağlamayı becerebilmesi lazım. Durum vahim

 

Üstelik de; futbolcuların moral motivasyonunu düzeltip çok geniş ama dapdaracık kadroda belki de  radikal değişiklikler yaparak ama kesinkes taktik becerilerle puan alabilmeyi becermesi bunu da istikrarlı bir şekilde sağlarken adam gibi futbol oynatması gerekir Bursaspor’a.

 

Mutlu Topçu hoca, bunları sağlayabilecek tecrübe ve yapıda mıdır?

Bilemiyorum…

 

Ama bildiğim bir şey var ki o da talih kuşunun Mutlu Hoca’nın başına konduğu. Teknik adamların rüyasında görebileceği Bursaspor kariyerine, üstelik de son derece başarısız bir dönemden sonra geliyor Mutlu Hoca ..

Üstüne üstlük de tribünlerin tepkisine sıfıra indirebilecek ve takım için kendisine son derece önemli yardımları olacak arayıp da bulamayacağı Ivan ERGİÇ takviyesiyle..

 

Bekleyip göreceğiz. Hayırlısı olsun

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.