Hava Durumu

Nihayet!

Yazının Giriş Tarihi: 10.08.2020 14:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.08.2020 14:11

Adana’da unumuzu eleyip eleği duvara astıktan 13 gün sonra Yönetim Kurulumuz sonunda KONGRE kararı alabildi..

Ekonomik TSUNAMİ  ha geldi ha gelecek, maç biteli bi dünya vakit geçmiş ama bizler özür ve Genel Kurul kararı beklerken 6 Ağustos günü yazılı açıklama yapılmıştı..” KURDA KUŞA BURSASPOR’U YEM ETMEYİZ”… Sonra da malumun ilanı Genel Kurul kararı..

O kadar uzun süre sessiz kalmak toplumsal öfkeyi absorbe etmenin yeni bir yöntemi galiba diye düşünürken, Kongre’yi kulübü kurda kuşa yem etmenin vasıtası olarak görüyor olmak acayipliği beni çok üzdü üstelik de bir Başkan Adayı çıkmış iken...Üstelik Bursaspor sahipsiz de değildi zira Lemi Keskin vardı aday olarak, son anda da Hayri Yazıcı çıkmıştı ortaya...Bu gerçekleri göz ardı etmemek lazım..

Parasız pulsuz olabileceği buydu…10 ay maaş alamayan futbolcular ve personel başındaki yöneticilere saygı gösterir mi? Futbolcuların para toplayıp personel maaşı ödediği bir ortamda Yöneticiler efendi olabilir mi? Baktınız şehir destek olmuyor, paranız da yok projeniz de, gidecek yol alınacak nefes kalmamış aylar önce  Genel Kurul kararı alıp tesisleri terk etseydiniz bugün burada olmayabilirdik… Sezon ortası Genel Kurur kararları her şeyin yolunda olduğu kulüplerde demoralizasyon  oluşturur..Finansal sıkıntının tavan yaptığı, personel ve futbolcuların maaş alamadığı kulübümüz için itici güç olurdu..

Lig’ler Eylül ayında başlayacak…ADS maçının ertesinde Kongre kararı alınsaydı bugünlerde Genel Kurul’u yapıyor olurduk oysa ki şimdi hedefimiz tarih 23 Ağustos…Toplanılamazsa 30 Ağustos.. Yeni Yönetim ilk olarak hoca bulacak, takım yapacak, idari ve teknik birimleriyle yapılanacak, sezon öncesi kamp yapamadan lige başlayacak ve de  dalga dalga gelecek alacaklılarla uğraşacak..

Elde avuçta olan değerli yada  ihtiyacımız olan az sayıda futbolcu da sözleşmelerini fırsat bu fırsat diye feshediyorlar…Bu duruma sebebiyet vermesi sebebiyle de mevcut yönetim çok hatalıdır..

Ne yapıp edip 23 Ağustos’taki Genel Kurul’da çoğunluğu sağlamak zorundayız..

Bir de önerim var…Başkan ve Y.K’u üyelerinin Genel Kurul’a katılma zorunluluğu getirilmesini teminen tüzüğe bir madde ekleyip katılamayanlara da yaptırım uygulanmasını öneriyorum…Yolun sonunda Genel Kurul’a katılıp camianın huzurunda bulunmak mecburiyeti hem bazı hatalardan arındırabilir Başkanları hem de bir ceza olur..

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.