Hava Durumu

PARA = OKSİJEN

Yazının Giriş Tarihi: 19.01.2018 10:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 10:29

SAYGI başlıklı yazı yayınlamıştım 25 Aralık’ta…Maç günleri belirlenirken dini günlere hassasiyet gösterilmesi gerektiğini ve bu günlerde konsantre olamayan yada izinli futbolculardan dolayı takımların mağduriyet yaşaması halinde ne olacağını sorgulamıştım..

Başımıza geldi de..

Önemi olduğu yönünde algı oluşturulamamış – takımların lig kazanı fokur fokur kaynarken ne yapsak da başımızdan savsak diye düşünüp yedek futbolcularıyla yada A2 takımlarıyla sahne aldığı, kör topal ite kaka gidilen ANCAK öte yandan Avrupa’ya gitmenin en kestirme yolu gibi gözüken ZTK’ya dramatik bir şekilde veda ettik…

Tamam değil de DEVAM deseydik ne olurdu ? İtiraf etmem gerekir ki ümitli değildim..

Para kazanıyor olmaktan öte bence bir anlamı yoktu..

2 yada 3 transferle 2.yarıya başlıyoruz.. Sow ve ligin ilkyarısında seyrettiğim maçlar neticesinde en beğendiğim 2 futbolcudan biriydi Grozav..

Umarım yanılmam Bursaspor’umuza ciddi katkı koyarlar…

Diğer Nijerya'lıyı İngilizler de gözüne kestirmişler galiba ama galiba imza attıran taraf biz olacağız..

Videolarını seyrettim fena değil 24 yaş..Bizim ihtiyaç duyduğumuz pozisyonda oynuyor..Dünya Kupası öncesi forma girmek ve kendini göstermek isteyecek..Düşük fiyat...

Şans talih kader kısmet..

Daha güçlü transfere ihtiyacımız olsa da Sayın Başkan’a en az 50 trilyon borcumuz olduğu ve finansal likiditenin fular olmaktan öteye geçip kement gibi boğazımızı sıkmaya başladığı gerçeğini unutmadan, var olan kaynakları optimal kullanarak ligi tehlike seviyesinin üstünde ve gelecek sezonun alt yapısı hazırlanıyormuşçasına tamamlamanın en ehfen amaç olduğu gerçekçiliğine sırtımızı çevirmeden, havalara girip ilk 5 yada zirve mücadelesi yapmadan mütevazi adımlarla ilerlemenin en doğru seçenek olduğunu unutmadan tribünlerdeki yerimizi almalıyız.

Alınacak her puan bizim için PARA demektir..Para da , puan da oksijen kadar değerli bizim için..

Olası hakem hataları, provokasyonlar, kötü performans, kötü sonuçlar ve veya eni konu olası binbir sebep dolayısıyla 17 hafta boyunca yolculuk yapacağımız ve içi gizemli ve bilinmez zaman tünelindeki yolculuğumuzun HASARSIZ geçmesi – salimen 2017/18 sezonunu kapatmak için elimizi dilimize aklımıza duygularımıza hakim olmamız gerek..

İşin şakası falan yok…

Zaten kulüp 3 kuruş geliriyle zor dönerken, Özlüce’de Le Guen ve Ali Ay hangi koşullarda VAROLUŞ mücadelesi yapıyor bilmiyor iken cami avlusunda dilenen gece kulübünde harcayan bir tavır içinde olmamamız gerek..

Bunu yaparsak ayıp ederiz…,

Tepkimizin hiçbir şeyi değiştiremeyeceği, kesilecek cezalar ile kulübümüzü daha da zor durumda bırakacağımızı ve üstelik Le Guen ve ekibini de o yada bu şekilde demoralize edersek elimize geçecek hangi kazançtan bahsedebileceğimizi unutmadan yarı maratona başlayalım..

Zorlu fikstür bence dert değil..bebek adımları..Önce Başakşehir gerisi Allah kerim..

Mütevazi olalım, havaya girmeyelim, inatla takımın arkasında olalım yeter..

Topu topu 17 hafta..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.