Hava Durumu

Saygı!

Yazının Giriş Tarihi: 25.12.2017 14:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.12.2017 14:57

Zor durumdaki rakibimizin durumundan yararlanarak onları aşağı itmek kendimizi de biraz üste atmak adına üstünlük sağlamamız gereken ve soğuk havada günün ta ortasında oynanan anlamsız maçta 1 puana razı olduk..

Maç ilk yarıda kopar mıydı ? ilk golü atan taraf olabilseydik kopabilirdi ama biz kopuk kopuktuk.. Delarge’ın oynamak isteyip istemediğinden kesinlikle emin değilim..Zorla forma giydirilmiş gibi bir mod içerisinde ve yedek kulübesinde olmak istiyormuş izlenimi veriyor..Batalla hariç maçı koparmak 3 puan almak için varını yoğunu ortaya koyan, vites büyüten, sınırlarını zorlayan bir futbolcumuz yoktu doğrusunu söylemek gerekirse..

John bile can simidi olarak görüldüyse ise 1-1 normal..

İlk yarıda Yusuf Erdoğan parladı o kadar…Aziz ve Yusuf uyumsuzluğu dikkatimi çekti..Yusuf’un ileriye fırlayabileceği hiçbir pozisyonda topu önüne atmadı Behiç.İlginç !! Furkan kenarda dururken Aziz’in o mevkide oynaması da ilginçti aslında..Furkan Soyalp’in yerinde olsam çok utanırdım ve durumu tersine çevirmek için çalışırdım..Ertuğrul’un formu ve varlığının hocayı 3’lü defansa ittiğini gören birisi olarak ilk 11’i kendime göre kurgulatmak için her şeyi yapardım ben olsam..

Ama galiba Yedek kulübesi rehavet ve alışkanlık getiriyor.. Le Guen haklı ..O kadar kalabalık ve çöp kadroya sahibiz ki, üzüm üzüme baka baka kararır misali yedek kulübesine düşen iflah olmuyor..

Bir kelam da TFF’ye…TFF’nin başı bir süre önce, dini bayram hassasiyetini dikkate alacağız dedi…Traş..

Hristiyanlar 24 Aralık’tan itibaren kutlamalara başlar aile içinde ve 25 Aralık Noel günüdür.. Süper Lig ise hiç hız kesmiyor tam yol devam sanki bir acelemiz var..Dünya Kupasına falan da katıldığımız yok..Ayıptır ya Noel günü Osmanlıspor-Akhisar maçı var.. Her 2 takımda da Hristiyanlar var ve kendilerini oyuna vermeleri pek mümkün değilken kulüplere yazık değil mi? Bu insanlara karşı ayıp etmiyor muyuz ?

Salı günü kupa maçı oynayacağız acaba yabancılarımız nasıl konsantre olabilecek ? Ülkesine gidenlerin yokluğu acaba takımlarına nasıl yansıyacak ?

Daha önceki yıllarda Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı hiç fark etmiyordu TFF için..Kurban Bayramı'nın 1.günü öğle saatlerinde öğle saatlerinde maçımız vardı İstanbul’da iyi hatırlıyorum..Bu kabalıktır, terbiyesizliktir..

Şifreli kanalla bir program yapıp dinen önemli günleri belirleyip maç programını ona göre ayarlamak gerekir hepsi bu..

Bunu bile halledemeyen bir federasyon yabancı sayısı ne olmalı, video hakem konusu vb bir sürü konuda dirayetle pozisyon alması bence pek mümkün değil..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.