Hava Durumu

Seçime doğru!

Yazının Giriş Tarihi: 21.08.2020 12:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.08.2020 12:10

Bugünkü haber…”Recep, Cüneyt ve Onur ihtarname çektiler”…Diğerlerini bilmem de Onur’un bu hareketi çok irite edici (Geçen sene de ihtar çekmişti yanlış hatırlamıyorsam) Ankaragücü’nden geldiğinden beri hiç gelişme sağlamadı hiçbir ilerleme yok canını dişine takıp da bu takımın önemli bir parçası olayım kaptanlık bile nasip olmuşken benim de tuzum bulunsun çorbada, ayıp değil mi sonradan gelenlere formayı kaptırmak falan gibi bir derdi hiç yok…Oyuna girdiğinde yada mecburiyetten oynatıldığında da katkı diye bir şey yok ama alacağını tahsil etmek için ihtar çekmekte bir beis görmüyor..

Bu formayı giymesi gerekmeyen bir futbolcu bence..

Gelelim Kongre’ye… İlki 23 Ağustos cumartesi günü 11.00 yerine saat 17.00 yada sonrasında yapılıyor olsa üye çoğunluğunu akşamüstü saatlerinde sağlamak daha kolay olmaz mıydı ?

Malum ikinci ayak 30 Ağustos Pazar 17.00 de..

Önümüzde 2 ihtimal var..

Ya 23 Ağustos’ta toplanıp yüzdürelim artık şu gemiyi diyeceğiz, yada  kongre üyelerinin çokça bir kısmı ya işleri sebebiyle gelemeyecekler yada aceleye gerek yok varsın Genel Kurul 30 Ağustos’ta toplansın Lig’lerin 11 Eylül’de başlayacak olması falan da umurumuzda değil şimdi planımı düzenimi bozup da bu sıcak Pazar günü oy kullanmak için Stadyum’a gelemem diye ikinci ayağı tercih edecekler...

Gerçi tek liste olarak seçime bu kadar kaotik durumdaki bir takımı sırtlamak için giriyorsanız mutlaka bir hazırlığınız vardır. Bahsi geçen 1 hafta sizin için kayıp değil tam tersine sorumluluğu resmi olarak üstlenmeden problemleri nasıl hal yoluna koyulacağını çözmek için baskıdan uzak rahat bir süreç olarak daha verimli geçecek de olabilir..

Zira Erkan Bey ve Yönetimi Genel Kurul’da Başkan seçilip ertesi gün mazbatasını aldığında takıma el atmayı bırakın daha göz atmadan önce alacaklılar Özlüce’yi ablukaya alacak… Personel ve Futbolcuların yapılamayan ödemelerinin mağduriyeti, mecburiyeti ve ivediliği sebebiyle Özlüce’nin içi bile  için için değil fokur fokur kaynıyor olacak.. TFF, UEFA, FIFA dosyaları, ilave dosya oluşmaması için çabalar, Menajerler, Kulüpler, finans şirketleri, Bakkal, Manav, Kırtasiyeci alacaklarını tahsil edebilmek için sıra numarası kapma peşinde olacak..

Neticede başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere  tüm belediyelerin, BTSO ve Ticaret Sanayi Odalarının ve bil cümle şehir dinamiklerinin mevzuatlar elverdiğince Bursaspor’a yardım etmeleri tabii ki bu dönemde Erkan Kamat ve Yönetiminin bel bağladığı unsurlar olacak..

Umuyorum ki; Stadyum isim hakkı, Stadyumdaki dükkanların kiralanmaları ve Stadyum bazlı diğer olası gelir kalemleri, sponsorluklar, forma-şort vs reklamları gibi pek çok husus konusunda uygulanabilir plan ve projeleri mevcuttur...

Yeni seçilecek yönetimin Projelerini , Planlarını ve düşüncelerini  Genel Kurul tarihinden önce duyurup, samimiyeti ile camiayı ikna etmek için çaba sarfetmesi de muhakkak ki gerekir..

Bunu; hem taraftarın gönlünü kazanmak, camianın sabırla yaklaşmasını sağlayarak her türlü baskıyı bertaraf etmek, şehrin tüm paydaşlarının desteğini  almayı teminen inandırıcı olmak ve Genel Kurul’la birlikte yaşanacak değişimin hızla ve olumlu seyretmesi için yapma zarureti vardır kanaatindeyim…

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.