Hava Durumu

Serdar meselesi!

Yazının Giriş Tarihi: 14.06.2016 17:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 17:12

Merhaba…
Uzun zaman sonra yazmak garip bir olay..
Değinmek istediğim o kadar çok mesele var ki, hangisinden başlayayım paniği oluşuyor tıpkı bir sürü kitap aldıktan sonra yaşadığım duygu gibi bu…
Serdar Aziz meselesi ile başlamak istiyorum..
Neden bu konu ben de dahil taraftarları rahatsız ediyor çünkü çok yönlü ve kim nereden bakarsa baksın, rahatsız eden bir nokta mutlaka var…

Aslında doğru olan ne ? Nasıl bakmalıyız bu transfer meselesine?
Futbolcu kulübün malıdır..
Kulüp kalkar der ki, ey taraftar bizim paraya ihtiyacımız var Serdar Aziz’i satmak zorundayız yerini doldurmak için elimizden geleni yapacağız ama kusura bakmayın mecburuz..
Serdar Aziz de kalkar der ki; ben Bursaspor’un kaptanıyım, Bursa çocuğuyum gönlüm buradan yana ama Bursaspor Kulübü hakkımda ne karar verirse saygılıyım vs vs..
Salla gitsin ya, politik davranmaktan kim ölmüş...
İşte size tereyağdan kıl çeker gibi iliksiz bir transfer operasyonu..
Buna taraftarın ses çıkarması mümkün mü?..
Serdar da tepki görmez, ne bugün ne gelecekte..
Bizler de kendimizi kötü hissetmeyiz..
Serdar para kazanıp transfer olur, Kulüp gelir sağlayarak ihya olur, biz de giden bizim çocuğumuz biz yetiştirdik diye 3 beş yüzyıl övünüp dururuz..
Herkesin mutlu olduğu tek seçenek budur..
Adamın gideceği, gittiği aylar öncesinden belli..Bulursun yerine ikamesini, satarsın iyi fiyata borç kapatırsın olur biter..

Biz de olan bu değil ki..
Şenol Güneş daha sezon başında kaptanları gelmek için yalvarmıştı diyerek perdeyi açtığında hangi kaptan diye telef oldu camia..
Bir alay sakatlık sebebiyle oynanmayan maç ve birkaç cümle haricinde haftalardır hiçbir detaylı açıklama yapılmayıp sakatlık diye geçiştirilen bir süreç…
Devre arası transfer sezonundan beri mırıltılar ayyuka çıkmış durumda.(Ara transfer döneminde 7 milyon 200 bin eurodan son anda vazgeçildi diye duymuştum). Herhalde yalan duymuşum zira Bjk 2 tane stoper almıştı son günlerinde ara transferin !!!!
Lig bitiyor, Milli takımın ve Kulübün sağlık kurulları tartışıyor ve kafalar karışık..
Menajer bey sürekli basında taraftarı rahatsız eden açıklamalar yapıp duruyor, Serdar Aziz kardeşimiz de çıkıp menajerine bir sus Allah Aşkına demiyor..
Sayın Başkan da hergün bir başka demeçle gündemde..O fiyattan aşağı olmaz, o istiyor bu istiyor vs gibi lüzumsuz açıklamalarla meseleyi körüklüyor..

Hâl böyle olunca, tabii ki taraftar sinirleniyor..

İşte Serdar Kurtuluş…

Gittiği takımlarda profesyonel davranmış olsa, Bursaspor taraftarının canını acıtmamış olsa bugün yuvasına, baba ocağına dönebilirdi…
Ama sanki yarın olmayacak gibi yaşarsan birgün sana faturayı keserler..
İhtiyacımız var mı? Var..
Gelsin mi? HAYIR..


YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.