Hava Durumu

'Sıradan bir takım olduk'

Yazının Giriş Tarihi: 19.02.2018 14:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.02.2018 14:12

7 gün 7 gece oynasak ne Akhisar’ı yenebilirdik nede Malatya’yı..

Akhisar maçında Mustafa Yumlu’yu HİT yaptık, Malatya maçında da SADIK’ı..

Sağbek ve santrafor mevkilerimiz çok aksıyor..Orta yapamayan 2 numara ve 11 kez topla ancak buluşabilen ne yaptığı meçhul 9 numarayla bundan daha iyi sonuç beklemek pek mümkün değil..

Kupadan dramatik bir şekilde elenip Başakşehir ve Alanya’ya da yenilince BURSASPOR TARİHİNDE sanki daha önce hiç 1 maç içeride ve akabinde 1 maç dışarıda maç kaybetmemişçesine infial içine girip LE GUEN’in geleceği sorgulanmaya başlandığı gibi veliahtlar bile ortaya atıldı..

Akabinde gelen Beşiktaş maçı ve son nefeste Akhisar yenilgisi..

Şehirde DOĞAL OLARAK büyük bir infial hakim..

Sezon başında oynattığı futbolla, rafine kişiliğiyle öve öve bitiremediğimiz Le Guen’i bugün döve döve hızımızı alamıyoruz..25-30 mt’de akordeon gibi kompakt futbol oynatıyor dediğimiz adamı nasıl linç edeceğimizi şaşırdığımız gibi sükunetten eser de kalmadı yüzümüzde..

Ligin başlarında kendine hayran bıraktıran takım bu değildi sanki, Harun’un performansı, Aziz’in golleri, Barış’ın katkısı, kurt kapanı 3-5-2, parlayan Ertuğrul, Jires Kembo vs vs vs.., alan daralt ani baskın yap sonuç al...

Bugün ise her şey tersine dönmüş durumda..Hocanın hatası, olsa olsa Harun’un degajlarını, defans oyuncularının anlamsız topu ileri vuruşlarını YASAKLAMAMIŞ olmasıdır…Belki de yasaklamıştır ama ayrılırsa öğreniriz yapacağı açıklamalardan zira bu kalitede bir hoca o kadar dangıl dungul oynamaya göz yumuyor olamaz..Oyuncu değişiklikleri konusunda yapılan eleştiriler yeryüzünde her hocaya yapılıyor…

2008'den beri 8 maç galibiyetsiz ilk kez yaşanıyor... Bu da realite...

PEKİ ASIL SORUN NEREDE?

NEDEN OYNAMIYOR TAKIM?

85.dakikada stadı terk eden Sayın Ay herhalde kendi kendine kızıp reaksiyon gösterdi .. 2 numara pozisyonunda oynayabilecek SHEHU katıldı takıma ve bence Barış bundan sonra zor görür ilk 11’i ama takıma gol katkısı için katılan ve yarım sezon için DEHŞET PARA ödenen Sow’dan yararlanılamıyorken Le Guen Sinan Bakış’tan bile medet umuyorken Sayın Başkan’ın kendine kızması son derece normal..

Geçmişte kalan ve her biri de geldiğinde armayı öperek poz verip sonra da uefa’lık - cas’lık olduğumuz bir yığın saçma sapan isim ve hala kadroda olup da en ufak katkıya mumla ihtiyaç duyulan bu dönemde bile faydalanamadığımız bol sıfırlı ve uzun süreli kontratlı oyuncularımıza ödenen inanılmaz rakamlarla gelinen bu nokta bence içinde bulunduğumuz finansal ve beraberinde gelinen sportif krize nasıl gelindiğinin en somut kanıtı..

ASIL SORUN PARASIZLIK?

Parasızlık, Parasızlığın getirdiği bir yığın yaşanmış yada yaşanmakta olan mesele ve yönetim hataları takımda motivasyon arızası oluşturuyor….Derme çatma silahlarla düşmana bindirmeye çalışan 2 atım kurşunu az biraz da nefesi olan toplama ordu gibiyiz..

Bir de bahsi geçen mevkiler haddinden fazla aksayınca gol atmak hayal ötesi bir durum oluyor..

Tapusuyla alınacak Twumasi yerine yarım sezon için kiralık Sow’a o parayı öderseniz bu takımda kimse top oynamaz... Bu kadar net…Daha açık söylemeye gerek var mı ? Param yok deyip futbolcuların parasını ödeme, personel çıkar ve maaşlar geriden gelsin sonra kalk peşin paraya acayip para ödeyip topçu al..

Haftalardır bu takım oynar görünüyor ve yenik duruma düştüğünde de telaş vs yapıp sanki gol atmak için tepki gösteriyor gibi yapıyor..Hikaye

Sow gelmeseydi bu kadro bu kadar demotive olmazdı..Şu anda ise ligin en sıradan takımıyız

Emrolunduğunuz gibi dosdoğru olunuz..

Lafı eğip büküp Le Guen’i falan harcamaya, gitmeye teşvik etmeye hacet yok.. Parasız pulsuz olup ite kaka yürüyen bir kulüpte; sorunun sebepleri belliyken mazereti hocaya atmaya çalışmak doğru bir davranış tarzı değil...

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.