Hava Durumu

SONUNDA EVİMİZE DÖNECEĞİZ İNŞALLAH

Yazının Giriş Tarihi: 20.07.2020 08:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.07.2020 08:27

Söz bitti takat bitti nefes bitti Allah'a şükür lig de bitiyor

Pazar saat 17.30 gibi son derece anlamsız, iklim koşullarına uymayan yanlış bir saatte oynanan maçlarda Adana’nın boğucu sıcağında Hatay, İzmir’in boğucu sıcağında da yayladan gelen Erzurum, İstanbul’da ise ADS yapmaları gerekeni yaptılar ama bizim takım yine şaka yaptı..

Hatay geçen sene kapısından döndüğü Süper Lig’e adım attı tebrik ederim…

Borç ödeye ödeye, icra dosyalarını kapata kapata ve envai çeşit kumpas ile baş ede ede ŞAMPİYON olan çek karnelerini iade eden BURSASPOR’umuz şampiyonluğun hemen akabinde başa gelen kimi BAŞKAN, Y.K’u üyeleri ve Teknik Direktörler tarafından hatalı-akıl almaz-vurdum duymaz-mirasyedi gibi yönetilerek ve yönlendirilerek bugünkü içinden çıkılmaz duruma gelmiş; futbolcusu ve personeline para ödeyemeyen takımın da tüm sezon boyunca üstün bir konsantrasyonla oynamayacağı son derece normal olduğu için ilk 6 şimdilik sığınağımız olmuştur..

Yada bizim çocuklar pandemide futbolu o kadar özlemişler ki lig bitsin istemiyorlar, hiç olmazsa 3 maç daha oynamak için çıldırıyorlardır..

Hiç kimsenin şüphesi olmasın şampiyon olacağız ilk 2 den Süper Lig’e çıkacağız, ait olduğumuz yere döneceğiz zerre şüpheniz olmasın gibi sezon başından beri söylenen hiçbir dayanağı olmayan hamasi söylemler sonunda varabildiğimiz yer Play Off olmasına ve matematiksel olarak şansımız yalnız 25 % olmasına rağmen kanaatimce Süper Lig’e çıkacak 3.takım için en güçlü aday biziz..

Neden mi? Süper Lig’e çıkamazsak futbolcularımızın alacaklarını çok kısa sürede alabilmeleri mümkün değildir, her şey başka bahara kalır…Dolayısıyla takımın canını dişine takıp salimen aradan sıyrılıp Süper Lig’e çıkması gerekir..

TFF statüsüne göre play offlarda 3.takım 6.takım ile ilk maç 6.nın sahasında , rövanş maçı kendi sahasında olmak üzere 2 maç; 4. Takım da 5.takım ile aynı formatta 2 maç yapacak olup galipler ise Süper Lig’e çıkacak 3.takımı belirlemek için final maçı yapacaklardır..

Bu hafta Hatay karşısında ligi kaçıncı sırada bitirmek istediğimize dair bir sonuç almak için oynayacağız..Bu kesin

Sonra da 2 + 1 ve hoooop süper Lig… Rahat olun stres yapmayın bu takım bu sene Süper Lig’e çıkacaktır

Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?

Derhal tahsilat mı, yoksa başka bahar mı?

Murat Tamzok

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.