Hava Durumu

Teşekkürler...

Yazının Giriş Tarihi: 09.09.2019 21:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.09.2019 21:10

Sayın Mesut Mestan ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederim..

2-1 lik Fener galibiyetinin gazıyla yazılmış bir yazı değil bu..Tamamlayamadığım için bugüne kalmış, iyi de olmuş bir yazı..

 

Engelli ve desteklerimize ihtiyacı olan evlatlarımız, kardeşlerimiz hakkında farkındalık oluşturmak ve onları sahiplenerek hayatlarını kolaylaştırmak amacını güden derneklerin tanıtımı ve onore edilmesi amacıyla Fenerbahçe ile maç organize eden kulüp sorumlularımıza ve davete icabet eden Fenerbahçe Kulübüne teşekkür ederim.. Otistik çocuklara hizmet veren derneği için var gücüyle çalışan Ferhan Hanımefendi ile aynı apartmanda oturuyorum..Verdiği çaba, gösterdiği sıra dışı hizmet her türlü övgünün üzerindedir..

Harika bir geceydi..Duygulanmayanın insanlığından şüphe edilebileceği, hepimizin iç dünyasında tarifi imkansız kasırgalar oluşturan pencereler, kapılar ve köprüler açıldı..

 

Ve Yalçın Hoca’nın son derece profesyonel , ne kadar da detaycı ve zamanında müdahaleci olduğunu gösteren “haydi soğuyoruz beyler “ deyişiyle uyanıp gerçek hayata adım attık…

 

Sayın Koşukavak ve ekibine de teşekkür etmek lazım gıkını çıkarmadan koca bir yaz alt yapı ile çalışıp ser verip sır vermeden bu günleri beklediği ve elindeki kadro ile harika bir iş çıkardığı için..Yalçın Hoca’nın Karagümrük maçıyla başlayan seride bizi inandıran oynattığı futbolu ve gençleri muhteşem motivasyonu ile 3 maçta 5 gol atıp 6 puan alması da kabul etmeliyiz ki patlamaya hazır camiada pozitifliğe sebep olup bugüne salimen varmış olmamızın önemli kilometre taşı oldu diye düşünüyorum

Futbolcularla ilgili isim isim lehte yada aleyhte birşeyler yazma fikrinde değilim halen ama Kubilay'daki farklılığı ve Burak'ın gelişimini görmek bana çok büyük keyif veriyor..

Ancak 1.bölgede anlamsız ve lüzümsuz tarzda ve kalecilerimizi de problemin içine dahil edecek derecede  topla oynuyoruz.

Bu konu bizim başımızı ağrıtacak..

Neticede, tahta ile yattık tahta ile kalktık Olağanüstü Genel Kurul’dan beri..

Açıkçası tahtanın açılabileceğine kanaat getirenlerden de değildim zira ilk 11’inin 8’ini kaybettiğimiz Başkan RB sonrası ve tam anlamıyla ekonomik-idari ve sportif bir kaos yaşayarak küme düştüğümüz son Başkan AA sonrası onca borç, likiditasyon problemi, teknik-idari-sportif tükenişle birlikte geliş şekli de ters olunca Sayın Mestan’ın altından kalkabileceği yük olarak görmediğim mevcut durumun; salt Mestan ve Ekibiyle  aşılabileceği umudunu taşımayanlardandım..Halâ çok rahat olduğumu söyleyemem zira fazla uzun sayılamayacak bir süre içerisinde çok fazla travma yaşadık ve güven sorunumuz var...

 

Gayya Kuyusu gibi bir ligde komple alt yapı ile sezona başlayıp 3 maça da böylesine genç bir kadro ile çıkan bir kulüp; intihar etmiyor ve fantezi de yapmıyorsa eğer dibin dibindeydi demek yanlış olmaz.. Küme düşmüş bir takım olarak transfer yasağı fırsatını gençlerimizin çok iyi değerlendirdiğini söyleyebiliriz.. ..Fırsat bu fırsat deyip gençlerimiz de kendilerini gösterirken 6 puan hediye ettiler kulübe..Milli maç arasından sonra 2.perde açılacak bir anlamda ve asıl adamlar alacaklar bayrağı.

Kriz zamanları bazen fırsatlar doğurur..

Gösteren kendini gösterdi..

 

Küme düşmemiş olsaydık muhtemelen gitmiş olanların hepsi kalacaklardı iyi kontratlarla..Şimdi düşünüyorum da tüylerim diken diken oluyor aman Yarabbi kimlere katlanacakmışız 1 sene daha !!!!

 

Lato’nun röpörtajda söylediği cümle önemli bence..Kampa geldiğimde hiçbirşey güzel görünmüyordu benzeri bir şey söylüyor..Böyle bir ortam hiç kimsenin içinde olmak isteyeceği, özel bir amaç için var gücüyle konsantre olabileceği, başarıyı getirecek bir ortam değildir..Burada ne güven olur ne özgüven..Ne yetenek ortaya çıkar ne özveri..

 

Şimdi Sayın Mestan yönetimine düşen; pozitif sinerji ile   mevcut koşulları daha da iyileştirerek ligin sonunu önde tamamlamak için ne yapılması gerekiyorsa onu yapmak ama önce kulüp personelinin alacaklarını behemal ödemektir..Bursaspor'un çalışanlarına maaş ödeyemediği haberilerini ne duymak istiyoruz nede kulübün çalışnalarını mağdur ettiğini görmek istiyoruz..Birilerinin ahı varsa yolunuz açık olmaz..

Tahta açılır açılmaz son anda yapılan bu transferler iyi ama onların paralarını muntazaman ödeyebilmek, ertelenmiş borçları vadeleri geldiğinde icra ve rezillik olmadan kapatabilmek, personelin ve alacaklıların haklarına saygı göstererek borç ödeyip durmak ve bir taraftan da şampiyonluk yolunda çıkacak her türlü engele karşı dik durup camiaya da sahip çıkabilmek..

İş de zor, misyon da..

 

Bize düşen ise Yönetime yardımcı olmak..

Para harcamak, tribünleri doldurmak ve ceza ödememize sebep olacak hiçbir tezahürat ve eylemde bulunmamak..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.