Hava Durumu

The Dip!

Yazının Giriş Tarihi: 23.10.2020 14:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.10.2020 14:29

Namımız gitti adımız kaldı yadigar..

Tepeden bakıp üst perdeden konuşmamak lazım bugünün hikayesi bu..

Ve bu hikaye bu stoperlerle güzel bir sonla bitemez, olsa olsa sonu düşündürücü ama yaşayanın canı acıtıcı bir masal olur..

 

Ayıp olmasın diye yazmadım ama tekrar söylemek istiyorum bu stoperlerle başarı gelemez..

Onlar hata yapıp takım kroki olunca ağırlıklı olarak gençlerden oluşan takımın gardı düşüp maçları mutsuz sonla bitirdikçe dirençleri azalacak, eleştiri yaparken de lüzumu olmayanları bile yargılamaya başlayacağız ve işin cılkını çıkaracağız..

Balıkesir maçında da Aykut’un anlamsız bir şekilde taça attığı topta zamanlama hatasını yapan Cüneyt’ti..Menemen maçında da ibretlik futbollarını seyrettik..Çok ayıp

Onlara mecburuz zira durumumuz ortada..

 

Mustafa Hoca da muhteşem ikiliyi affetmem diye tutturdu...Golü atıp öne geçmişsin rakip abanıyor Serdar bu durumdan nasıl yararlanırdı yada o varken Menemen abanabilir miydi ?

Ne Serdar nede Sedat çok önemli figürler değiller benim için ama olgunlaşmamış fiziğiyle en büyük ümidimiz Kapacak’ın yükünü de alabilir Serdar  yada stoperlere rekabet getirmek için Sedat’tan yararlanılabilir..

Affetmem ?

Neden ?Falan Filan…

Çok şaşırdığım bir şey vardır benim…İki elini açıp dua ederken Allah’ım beni affet diye günahları için tövbe eden insanların affetmeyişleri çok anlamsız kaçar yada başka bir deyişle affetmem diyenler nasıl oluyor da af dileyebiliyorlar buna da şaşarım..

Hocam topla takımı lütfen kırıntıya bile muhtacız ..

Üst lige bu sene çıkmak mecburiyetindeyiz…Takatımız yok..

Bu lige bir sene daha tahammül edebilecek durumda değiliz..

Şu anda DİP’teyiz, seneye ise kilidi vururuz kapıya herkes iyi düşünsün..

 

Ve covid 19’la işler gittikçe daha da zorlaşıyor zira malum ortamda kulüpler artık gelir falan da elde edemiyorlar..

 

Ünlü bir futbol adamı; BUNDAN SONRA futbolda başarı ancak ya futbol kültürü olan ve bunu aşağıdan yukarıya yayabilen yada parası olup istediğini satın alan kulüplerin harcıdır demiş…

Geçenlerde bahsettiğim Arsene Wenger’in söyledikleriyle büyük bir paralellik arzediyor..

 

Doğru da demiş aksi bence de makine gibi bir takım oluşmadığı sürece mümkün değil (Şampiyon Bursaspor gibi)...Başarı eğer lig şampiyonluğu ise evet onu biz de başardık ama o başarıyı gerek lokal gerekse üst segmentlerde devamlı yaşayabilmek ilk paragraftaki ya O yada BU seçeneklerinden başka bir ihtimalle sağlanabilir bir şey olamaz..

 

Siz sezon öncesi kampına bir alay futbolcu ve personelin sebep olacağı masraf; nereye gitsek de hem daha iyi hem daha şahane hem de daha ucuz olsa diye bakarken, hangi ülkede sezonu açsak da lisanslı ürün patlamasını bu sezon Dünya’nın neresinde yaşatsak diye bilimsel araştırmalarla kulüplerin hedef ülke  belirlediği bu dünyada değil onlarla yarışabilmeniz; adınızın yan yana geçmesi bile olasılık dahilinde değilse; bu kadar yönetici, idareci, taraftar, futbolcunun harcadığı emeğe de yazık zamana da enerjiye de...Paraya yazık demeye gerek bile yok varacağınız yer aha burası..

 

THE DİP

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.