Hava Durumu

Uzatmaya gerek yok !

Yazının Giriş Tarihi: 29.08.2016 14:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 14:24

Timsah Arena yada diğer adıyla Büyükşehir Belediyesi Stadı, tarih huzurunda henüz tam teşekküllü olarak yer alamadan cazibesini yitirmeye başlayacak, gönüllerde eskimeye başlayacak ona göre…

Konunun Yetkilileri, ilgililere müsamaha gösterdikçe, işin ehilleri iş başında olmadıkça itibar –enerji-zaman kaybedenler yetkililer oluyor bilinmesi gerek..

Bu kadar uzun bir aradan sonra o zemin, kabul edilebilir bir sonuç değil..

 

Gelmesek daha iyi olur ama gelelim Takıma..

İşin açıkçası uzatma sürelerinin 3 dk olarak ilan edilmesine ÇOK ÜZÜLDÜM..Keşke çok çok daha uzun olsaydı da sırtlarında yeşil beyaz formalarıyla ortalıkta dolanıp duran topçular 40 bin kişi önünde daha da uzun süre utanç durumunda kalsalardı…

 

Hoca diyor ki maç sonunda soyunma odasını görmeliydiniz sanki takım küme düştü diye durumu özetliyor ve taraftarı eleştiriyor..

Hamza Hoca senin basın toplantısında gıkını çıkarmaman lazım, kalkmışsın akıl veriyorsun taraftarın nasıl davranması gerektiği konusunda..

Bırak 2-0 yenilmeyi Belediye takımına, kendisini küçülttükçe gülünç hale gelen futbolcu topluluğunu izlemenin çok acı verici olduğunu fark etmemiş olabilirsiniz ama siz yolcusunuz biz hancıyız ve üzerinde yeşil beyaz forma olanların bizim için ortaya ne koyduğunu ciddiye alıyoruz....

Futbolcularının gülmesi mi gerekiyordu maç sonunda hocam..

Tabii ki ağlayacaklar, acı çekecekler..

 

Takımı kuran SEN, kadroyu kuran SEN, Takımı çalıştırıp taktik veren SEN bir de kalkmış basın toplantısında takımın sahiplerini eleştiriyorsun..

Herşeyi bir kenara bıraktım bir izlesene stoperlerin ve  Serdar Kurtuluş ne komiklikler yaptılar dün (son 20 dk yı izle yeter)

Üstelik sahaya müdahalen de adil değil…

 

Bu takımın sezon öncesi kamp görüntülerini Bursaspor Tv’den izlememiş olsam sezon öncesi kamp yaptığına asla inanmayacağım..

Sanki dün sokaktan toplanıp getirilmiş bir topçu güruhu gibiydiler…

Olağanüstü bir şefleri var Batalla  ama akordsuz enstrümanlarıyla sahneye canı istemeye istemeye çıkmış, kerhen çalmak zorunda olan senfoni orkestrası gibiler..

 

Dün sahada olanların 4 yada 5 ini al geri kalanını ister yolla, ister serbest bırak.

Bandırma maçı da farklı değildi..23 dk sını izlediğim maç sonrası hocam senden 23 dk alacaklıyım diye bir yazı yazdım ama lig öncesi ahengi bozan ben olmayayım diye yayınlamadım (Hasan Bahar kardeşim de yazının neden kendisine yollanmadığını şimdi anlamıştır)

Adana maçı da farklımıydı ?

 

Belediye takımından yediğimiz gollere bakınız

1.golde pozisyon yokken nasıl gol yenir konusunun dersini verdik..

2.golde ise bir defans, gol yemek için yapsa yapsa ne kadar çaba harcayabilirin de ötesinde fantezi sergiledik..

 

Lig sonunda yense o 2 gol, şike yaptı diye soruşturma açılır..

 

Sayın Hamza Hamzaoğlu,

O hataları yapan ve daha da fazlasını maç boyunca sergileyenleri savunacağına stadyuma gelen binlerce taraftarına saygı göstermek gibi bir mecburiyetin var unutma..

O senin tepki gösterdiklerin senin veli nimetin değil senin İŞVERENİNDİR..

 

Takım olmak konusunda zamana ihtiyacımız var ne demek ?

Böyle bir şey varsa dahi SÖYLEME…

Bu, duymak istediğimiz mazeretlerin en sonuncusudur..

Bu kadar ekonomik sıkıntı yaşayan kulübe; yolladığın kadar kalabalık oyuncu almak ta büyük hataydı..Günün sonunda önce taraftar isyan etti, şimdi de sen dillendiriyorsun takım olmaya çalışıyoruz diye..

Düşünmedin mi bu konuları Hamza Hoca, kalabalık bir oyuncu grubu ile takım olmamız zorlaşır zaman alır çünkü ucuz futbolcularla YANİ DÜŞÜK KADANS İSİMLERLE çabuk takım olmak daha da zordur; neticede adam neden ucuz? Ucuz çünkü piyasa ona daha yüksek bir değer atfetmiyor..

Sen ise ya tutarsa diye risk aldın ? Bu bir kumarbaz ruhudur ve bedeline katlanmak gerek

Daha risksiz bir yöntem vardı..

Az sayıda değerli adam ve başarıya aç gençler, var olanlara da kendilerini çok değerli olarak hissettirip azami verim almak için olabilecek her şey..

Ama tercih etmedin..

 

Oyuncu tercihlerine güvenmiyorum..(Kurduğun kadro, yolladıkların tutmak istemediklerin, aldıkların, kiraladıkların)

Oynatmak istediğin futbol nuh nebiden kalma..Ben komik buluyorum..

Bu kadar ekonomik sıkıntı yaşayan kulübe; kalabalık oyuncu grubu almak ta büyük hataydı..(Başkan ve yöneticilerin hocaların tercihlerine teslim olmamalrı gerektiğine iyi bir örnek durum var ortada)

 

Dürüst davranmak istiyorum..

Hocam sana inancım kalmadı…

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.