Hava Durumu

Vesaire Vesaire!

Yazının Giriş Tarihi: 03.02.2021 14:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.02.2021 14:19

Muhteremin Frankfurt ile anlaştığı haberi patladıktan sonra nasıl bir reaksiyon gösterilmeli konusunda fikir teatisi yaptım ben de herkes gibi.

Bugün yazmayı planladığım yazıda ise meselenin birkaç farklı yüzünü de gösterip KADRO DIŞI konusuna değinecektim ancak “Bursaspor formasını giymesini uygun görmüyoruz” vurgusuyla..

Keşke imkan olsa da imza atan diğer gençlere de bu vesileyle basın huzurunda çek verip gösterdikleri aidiyet için teşekkür edilebilseydi, A.A evinde otururken..

 

A.A konusu çok önceden halledilmesi gereken bir meseleydi..

Doğru pozisyon alınamadığı için de ötelene ötelene bugüne gelinip Bursaspor’un bu zor gününde yetiştirme parası haricinde  yarar sağlayamadığımı bir durumdur…

Mesut Mestan geçen sene yaşanan süreci kendisi açıkladı…Yapılması gereken daha o zaman kadro dışı kararı almaktı..

İmza atmayıp direndikçe direnen ve sözleşmesinin dolmasına az zaman kalan birisini bugüne kadar da var olduysa istenen, üçüne beşine bakmadan elden çıkarmaktı doğru olan hep imzalamasını ummak değil..

Maalesef hep ve sürekli olarak ısrarla ve inatla hata yapıyoruz…

 

Sevgili Tarık Çapçı A.A konusunda ne denmesi gerekiyorsa demiş.

 

Alt Yapı’ya aldığımız çocukları iyi bir organizasyonla (ki bunun detaylarını daha önce de defalarca yazmıştım artık kabak tadı verdi) hukuken sahiplenip yönlendiremedikçe A.A vakası ne ilk olacaktır nede son..

Para harcayacağız, emek harcayacağız, zamanımızı vereceğiz ama sonunda yalnız hava alıyorsak geleceğe matuf önlemlerimizi almak durumundayız ancak bu çocukların sözleşmelerini de karın tokluğuna uzatmak, 2023’de de rayicinden düşük bir rakkamla bu işi bitirmek hak mıdır bunu da sorgulamak lazım..

 

Öte yandan; Dünyanın öbür ucundan geldiği Bursa’da önce kaptan sonra efsane olan, heykeli dikilen ve üstüne üstlük de yılan hikayesine dönmüş alacakları olmasına rağmen kulüp ve taraftarla bağını zedelemeyen son derece rafine bir kişilik olan PMB numunesini de gözlerinin önündeyken göremiyor ve bu kadar zor durumda olan kulübüne kendini buralara çıkardığı ve harcadığı emek için vefa borcunu zûl olarak görüp vicdanen de rahatsız da olmuyorsa şu andan itibaren A.A’yı ne görür, ne işitir, ne izlerim..

Şifreli kanal bizden gidenlerin de oynadığı Le Havre maçını da yayınlıyor, Lillie maçlarını da..

Kaçımız Le Havre’ı izliyoruz ?

Şenol Güneş Hoca da “ İnşallah Bursaspor şampiyon olur ama önemli olan başarı geldikten sonra yeni kadro kurarak yine aynı tabloya dönmezler” demiş..

Bursaspor’a Başkan olsa üst Lige çıktığında aynı kadroyu korur muydu acaba ?

Yada, Bursaspor’un Teknik Direktörü olsaydı transfer yapmayalım aynen devam der miydi?

Milli Takım hocası olarak önemli olan kadro istikrarı, aynen devam etmeli demek kolay.. Bunlar kulüp hocasıyken sınırsız yabancı, Milli Takım hocası olduklarında sınırlı yabancı derler..İnanmayın ne dediklerine sürekli konuşuyorlar

 

Mustafa Gönden hocanın yaptığı açıklamayla neleri ima etmeye çalıştığını anladık herhalde..

Bu arada merakıma mucip oldu maç oynamayan Milli Takım neden toplandı acaba merak etmedim değil..

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.