Hava Durumu

Allah'ını seven defansa gelsin!

Yazının Giriş Tarihi: 18.11.2014 01:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.11.2014 01:08
Maç başlar başlamaz gördük ki oyuncularımız ayakta durmakta zorlanıyor. Bunu fırsat bilen Sivasspor’lu oyuncular ilk dakikadan itibaren saldırıya geçip erken bir gol de buldular. Belli ki Sivasspor zemin için özel olarak hazırlanmış. Biz ne yaptık bilmiyorum. Bu erken golden sonra her şeyin daha zor olacağı belliydi.
 
Bu arada spikerin ağzından krampon yerine spor ayakkabı sözü dökülünce, bizim oyuncular spor ayakkabı ile mi oynuyor acaba diye düşündüm desem yalan olmaz. Rakip kış lastikleri taktırıp hava ve zemin şartlarına karşı tüm önlemleri almışken biz kabak lastiklerle rakibi geçmeye çalışıyorduk.
 
İlk golden sonra sıkıntılı dakikalar beklerken herşeye rağmen oyunu lehimize çevirecek bir çok pozisyon bulduk. Ama 5 dakika içinde yediğimiz 3 golün hiç bir izahı yok. Adeta halısaha lakayıtlığı ile oynayarak yediğimiz goller bu başlığı atmama vesile oldu. Herkes bilir bu cümle bir halı saha haykırışıdır. Nitekim Atıf’ın halısaha golünden sonraki Harun’un haykırışı da bu yöndeydi sanırım. Bunların yanı sıra kötü oyun oynanırken oyuncu değişikliği gerektiğini hissettiğinde kulübeye bakıp susup vazgeçiyorsun. Bu sezonun en büyük sorunuydu bu.
 
Herşeye rağmen yine ufacık da olsa umut kırıntıları ile çıktığımız ikinci yarıda maçı çevirecek pozisyonlar bulmamız çok şaşırtıcıydı. Hakem olarak maça atanan ne olduğu belirsiz bir şahıs tüm takdir haklarını rakip takımdan yana kullanınca bu umut kırıntıları da süpürülmüş oldu. Kaldı ki çizgi hakeminin 2 metre önünde olan İbrahim Akın’ın elle oynama pozisyonu var ki ancak Bursaspor düşmanı olan biri buna penaltı değil diyebilir.
 
Mağlubiyeti hakemlere bağlayacak değiliz elbette, ama bu hakemlerin ve TFF’nin Bursaspor düşmanı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Tüm unsurlarla mücadele etmemiz gerektiğini artık kavramışızdır umarım.
 
Saygılarımla,

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.