Hava Durumu

Anti Futbola Karşı 3 Gol

Yazının Giriş Tarihi: 02.11.2014 01:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.11.2014 01:07
Daha da keyifli olanı ise tamamen futbolu katletmeye gelmiş bir Sivasspor ve onların ekmeğine yağ süren Çağatay Şahan’a karşı 3 gollü net bir galibiyet almak.
Çağatay Şahan’ın hakemlikten para kazanıyor olması çok ilginç İlk yarı gerçekten futbol adına kabus gibi geçti. Bu kadar çok faulün yapıldığı topun sadece 19 dakika oyunda kaldığı bir yarıda sadece 40. dakikada İbrahim Toraman’ın sarı kart görmesi oyunun daha da sertleşmesine neden oldu.
 
Çağatay Şahan’ın maç boyunca yaptığı tek doğru şey Josue’nin golünde çektiği baraj çizgisiydi. KaleciErtuğrul 2 kişilik baraj kurdurmasına rağmen hakem 4 kişilik çizgi çekti. Josue’nin çizginin boş kalan kısmından gönderdiği şut da maçın kilidini çözdü.
 
Kilit açıldıktan sonra Sivasspor için yerden kalkma vakti gelmişti. Ancak yerde yatmaya çok alıştıklarından mıdır bilmem Volkan Şen’in golünde de yerden kalkamadılar. Volkan Şen’in yıllardır denediği ve bizi kahreden hareketlerini ne amaçla yaptığını ancak yıllar sonra anlamış olduk.
 
Gerçekten Türkiye’nin gündemine oturan bir gol attı Volkan. Ama büyük bir risk de aldı. Eğer o golü atamasaydı şuan kendisi için çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Şimdi tartışılacak konu Volkan ilk onbirde mi oynamalı yoksa sıkışan maçlarda kilidi açmak üzere kenarda mı beklemeli? Bunu ilerleyen haftalarda göreceğiz.
 
İlginç ve güzel bir tesadüf de Jouse’nin aynı Batalla gibi ilk golünü 8. haftada frikikten bulması. İnşallah kaderi benzer ama sonu benzemez. Bunu sağlamak için Josue’nin bonservisini hazır kendisi de mutluyken ne yapıp edip almak lazım.
 
Oyuncu değişiklikleri sebebiyle çok puan kaybeden Şenol Hoca Volkan hamlesiyle bu maçı kazanmasını bildi. Ama bunun tesadüf olup olmadığı gelecek haftalarda daha net anlaşılacak.
 
Maçın adamı çoğu maçta olduğu gibi Aziz Behiç’ti. Yakaladığımız ivmenin en büyük nedeni Aziz’in performansıdır.
 
Her şeye rağmen bu ligin en iyi futbolunu oynayan takımız. İki haftadır gelen ivmeyi iyi kullanırsak zafer şarkıları söyleyeceğimiz günler yakındır.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.