Hava Durumu

Elde var "SIFIR"!

Yazının Giriş Tarihi: 31.08.2015 01:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 01:16
Ancak giden oyuncular kaçarcasına toptan giderken, gelenler çeşitli sebeplerle taksit taksit gelince her maça farklı 11 ile başlamak zorunda kaldık. Artık rakipler bile Bursaspor’un bir sonraki maça hangi 11 ile başlayacağını kestiremiyor. Adeta çorbayı 5 dakikada yapıp alelacele sofraya getiriyoruz, tuzu eksik çıkıyor ekleyip yeniden kaynatıyoruz, biberi eksik çıkıyor onu da ekleyip bir daha kaynatıyoruz. Bu sırada insanın ne çorba içesi kalıyor ne yemek yiyesi. Vaziyet maalesef böyle.

Bir de üstüne Ertuğrul Hoca’nın hatalarında ısrar etmesi de eklenince. Hayata küstürüyor bu durum tüm Bursaspor’luları. Taktik analizine, transfer ihtiyaçlarına futbolcu performanslarına hakem hatalarına değinmek içten gelmiyor bile. Durum ne olursa olsun, Bursaspor il 4 resmi maçını kaybedip sadece 1 gol atabiliyorsa birileri çıkıp bunun hesabını vermeli. O koltuklarda başarılı olmak, başarısızlık halinde ise hesap vermek için oturduklarının farkına varmaları lazım artık. Takım sıfırlanmış, puanlar sıfırlanmış ancak tek kelime eden yok.

Hakem hatalarından dolayı da kimse boşuna sitem etmesin. Şu anki TFF başkanına destek verirken bunların da hesabını yapmışlardır. 50 yıldır maruz kaldığımız haksızlıkları sanki ilk defa bu sene oluyormuş gibi başarısızlığa bahane olarak da sunmasınlar.

Uzun lafın kısası elalem 1’in üzerine nasıl 1 daha koyarım diye düşünürken biz "sıfır"ladığımız takımın kazandığı “sıfır”ın üzerine bir şeyler koymaya çalışıyoruz. Daha çok çalışırız, trenin arkasından ön vagondakilere el sallarız.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.