Hava Durumu

Elinizden Geleni Ardınıza Koymayın!

Yazının Giriş Tarihi: 18.11.2014 01:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.11.2014 01:08
Bunların son örneğini bu sezon çok açık bir şekilde yaşıyoruz. Şampiyonluğumuz içlerine öyle derinden işledi ki artık işi sıkı tutmaya yeminliler. Ayrıca şike sezonunda gösterilen dik duruş ve adını ve mesleğini bile anmaktan tiksindiğim TFF Başkanı’na seçimde verilmeyen destek belli ki çok koymuş. Tabi bu TFF Başkanı’nın kulüp başkanlığı sırasından gelen kin de birleşince ortaya bugünkü tablo çıkıyor.
 
Şenol Hoca içinde fırtınalar kopmasına rağmen gayet sağduyulu açıklamalarla haksız uygulamalardan bahsederken İstanbul güdümündeki medya tarafından manipüle edilerek insanlarda olumsuz bir algı oluşturuluyor. Her ne hikmetse Şenol Hoca ne zaman konuşsa ya bu konuşmayı birileri muhattap alıp cevap yayınlıyor, ya da bir ceza alıyoruz. 
 
Milli oyuncularımızın sakatlanmasına sebep oldukları yetmiyormuş gibi PFDK kararına itiraz edip en önemli yabancı oyuncumuza 1 maç daha ceza ekletmeleri art niyetin daniskasıdır. Arka arkaya Pazartesi-Cuma maç koymalar, sabah 12’de maç oynatmalarına, maçın suni çim olan stadda oynanacağının kulübe bildirilmeyip bilgi taleplerine cevap bile vermemelerine değinmedik bile daha...
 
Şenol Hocam sakın susma, daha çok haykır! Sayın Bölükbaşı sizin de sesiniz çıksın! Bu tehditvari uygulamalara karşı susarsanız istediklerini elde etmiş olurlar. Ortalığı ayağa kaldırın! Bursaspor’un hakkını arayın! Bırakın ellerinden gelen ne varsa yapsınlar. Siz dik durmaya devam edin.
 
Elbet yine tekerlerine çomağı sokacağız...
 
Saygılarımla,

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.