Hava Durumu

Ertelenen Umutlar...

Yazının Giriş Tarihi: 07.10.2014 01:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.10.2014 01:05
Biz taraftarların umutları da öyle... Her hafta galip gelsek de mağlup olsak da umutlar sonraki maçlara ertelenir. Ancak Bursaspor her kritik maçta durumu çok kolay kendi lehine çevirebilecekken "fırsat tepmece" oynayarak umutlarımızı çok uzaklara ertelememize sebep oluyor.
 
Rize’de alınan 3 puana anlam katabilmek adına çok umutlu başladık Mersin maçına. Zaten kalitesiz olan ülke futboluna kötü zemin ve sert futbol eklenince iyice zevksiz maçlar ortaya çıkıyor. Bu tarz maçlarda duran toplardan ve şapkadan tavşan misali çıkan goller kilidi açıyor. Nitekim Serdar Aziz’in Servet’i bırakıp golü hediye ettiği pozisyonda kilit açıldı. Biz ise duran toplarda Josue’nin kestiği etkili topları boş kalmamıza rağmen değerlendiremedik.
 
Maçın analiz edilecek pek bir yönü yok. Genel analize gelecek olursak, bizi bu krizden ancak Şenol Güneş çıkarabilir. Şenol Hoca henüz istek ve arzuyla takıma adapte olamamış görünüyor. Bunu başardığı an futbolculara çok olumlu yansıyacağı apaçık ortada. Acilen gol sorununu çözmeye yönelik çalışmalar hızlandırılmalı.
 
Aslında bu krizden çıkmanın bir diğer yolu da taraftarların tüm coşkusuyla tribünleri doldurması. Ancak bu durum "Passolig belası"nı futbola bulaştıranlar yüzünden yakın zamanda pek mümkün görünmüyor. Bu durum ayrıca hakemlerden futbolculara teknik direktörden yöneticilere kadar herkesin performansını etkiliyor.
 
Milli maç arası bu krizi çözmek ve umutları yeşertmek için takım adına çok büyük bir şans. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.