Hava Durumu

Hamzaoğlu'nu kurtarmak

Yazının Giriş Tarihi: 26.09.2016 20:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 20:11

Nefeslerimizi tutmaktan dengeli nefes almayı unuttuğumuz bir haftayı daha geride bıraktık. Öyle ki nefes alıp verişlerimiz tam düzelecekken bir başka maça çıkıyoruz.

Her maç bir kurtarıcımız sahneye çıkıyor. Bu çoğu zaman Batalla, zaman zaman Aziz Behich olurken Kasımpaşa maçında da tartışmasız Harun Tekin'di. Jorquera'nın da hakkını vermek lazım güzel bir vuruşla golünü attı.

Bu kurtarıcılarımız sayesinde kör topal ilerleyerek ligin ikinci sırasına yerleştik. Ancak bu kötü oyunla ve şans eseri galibiyetlerle kalıcı ve sürdürülebilir başarı sağlanmayacağını herkes görüyor. Artık Hamza Hoca'nın bir kurtarıcıya ihtiyaç duymadan kendi kendini kurtarması gerekir. Her hafta kendisini kurtaracak birini bulamayabilir.

Sırf kendini haklı çıkarmak için ilk 11'de yeri garanti olan İsmail ısrarı Hamza Hoca'nın sonu olacak gibi. Mert Örnek'ten genç ve dinamik bir sağ bek yaratmak ve Ertuğrul'u Sivok'un tecrübesiyle pişirmek varken. Ertuğrul'u belki bir daha hiç oynamayacağı bir mevkide oynatıp stoperde İsmail'de ısrar etmesi gerçekten anlaşılmayacak bir durum.

Bakalım ısrarlarından ne zaman vazgeçecek Hamza Hoca. Bu arada İsmail'in katkısını unutmuşum. İki hafta üst üste kırmızı kart görerek takımı ve tribünleri ateşleyerek galibiyette rol oynadı İsmail. İnşallah önümüzdeki maçlarda böyle şeylere gerek kalmaz.

Saygılarımla.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.