Hava Durumu

Bursaspor ESports takım değerlendirmesi

Yükselme Ligi’ni kazanan Macro Maniacs’ın haklarını satın alarak Şampiyonluk Ligi’ne katılan Bursaspor Esports, Yaz Mevsimi’nde sloganının hakkını verip “Vadi’nin artık daha tehlikeli olduğunu” göstermeye çalışacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 21:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 21:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Bursaspor ESports takım değerlendirmesi

 Espor arenasına sağlam adımlarla giren Bursaspor özellikle orta koridora yaptığı Milica transferi ile dikkatleri üzerine çekti.

Bursaspor Esports 2018 Yaz Mevsimi kadrosu :

Üst : Ragner

Ormancı : Stefan

Orta : Milica

Nişancı : Hades

Destek : Tolerant 

Yedek : Pilter

Kilit Oyuncu: Milica

Aljoša “Milica” Kovandžić bu mevsim Bursaspor Esports’un en önemli silahı olacak. Geçtiğimiz mevsim Stefan ile birlikte EU Masters’ta KlikTech forması giyen Milica,  turnuvanın öne çıkan oyuncularından biri olmuştu. Sırp oyuncu kariyerinde daha önce Tricksters, AGO Gaming, Instinct Esports, MantraW ve Virtual Gaming formaları giymiş fakat VFŞL seviyesinde bir turnuvada hiç görev almamıştı. Meta tercihlerine saygı duyan Milica geçen mevsim Taliyah, Ryze ve Cassiopeia’yı sık sık tercih etti. Ayrıca Sion ve Karma gibi işlevsel tercihlere de yönelmekten geri durmadı. Bu mevsim Bursaspor’da Ragner ve Hades gibi sorumluluk almayı seven oyuncular varken onun yeniden işlevsel şampiyonlara yöneldiğini görebiliriz . Şüphe yok ki Bursaspor Esports’un ilk mevsiminde kaderi Sırp oyuncusunun ellerinde olacak.

Ragner

Profesyonel arenaya ilk adımını Bursaspor Esports ile atacak olan Ragner, adını Tekli Dereceli sayesinde duyurmuştu. Ragner DOG ismi ile Avrupa Batı sunucusunda Ustalık kümesinde olan genellikle hasar odaklı şampiyonlarla oynuyor. Tüm takımlar bu mevsim tecrübeli üst koridor oyuncularına yöneldi. Bu tabloda, çaylak Ranger bir istisna olarak ligde yer alacak.

Stefan

Geçen mevsim KlikTech formasıyla EU Masters’ta boy gösteren Stefan turnuvanın en iyi ormancılarından biri olarak nitelendirilmişti. Daha önce GreekRegenesis ve Instinct ile mücadele eden oyuncu, eski partneri Milica’yla VFŞL sahnesinde boy gösterecek.

Hades

Twitch ve Youtube yayınlarından tanıdığımız Hades sonunda profesyonel arenaya geçiş fırsatını yakaladı. Tekli Dereceli’den yıldız çıkar mı? Daha önce bunun bir çok örneği var. Peki Hades bunlardan biri olabilecek mi?

Tolerant

Tolerant Beşiktaş’ı VFŞL’ye çıkaramadı ancak kendi için bir fırsat bulmayı başardı. Daha önce Dark Passage ve BAUSuperMassive formalarıyla Şampiyonluk Ligi’nde boy gösteren oyuncu tecrübesiyle takımına liderlik edebilir.

Pilter

Hades Underworld her bakımdan riskli bir tercih. Oyuncu sorun yaşarsa formayı hemen devralabilecek güvenilir bir yedeğe ihtiyaç vardı. Peki Pilter bu ihtiyacı karşılayabilecek bir isim mi? Geçtiğimiz mevsim Yükselme Ligi’nde Team Cappadocia ile mücadele eden Pilter, yerini birkaç haftanın ardından DarkSide’a bırakmıştı. Ancak bu birkaç haftalık performans BUR tarafını tatmin etmiş olacak ki yeşil formanın altıncı örneği kendisine verildi.

Bursa Esports’un genç kadrosunu zor bir sınav bekliyor. Yapılacak tüm tarafsız değerlendirmelerde bu ekibin adını sıralamaların en altında görmemiz çok doğal. Ancak Bursa’nın geleceği geçtiğimiz mevsimin Galakticos’u kadar karanlık değil. VFŞL kadrolarının düşen kalitesi ve orta sıraların alt sıralara yaklaşmasıyla Bursa Esports ilk altı mücadelesinde kendine yer bulabilir.

Kaynak: Can Gormezano - https://www.esporin.com/league-of-legends/esporin-vfsl-takim-tanitimi-bursaspor-esports/

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.