Hava Durumu

Kazanmadan dönme Timsah! Şimdi playoff zamanı..

Basketbol Süper Ligi'nde Frutti Extra Bursaspor'umuz, playoff çeyrek finali eşleşmesinde bugün saat 20.30'da Pınar Karşıyaka deplasmanına konuk olacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Kazanmadan dönme Timsah! Şimdi playoff zamanı..

Basketbol Süper Ligi'nde Frutti Extra Bursaspor'umuz, playoff çeyrek finali eşleşmesi ilk maçında bugün saat 20.30'da Pınar Karşıyaka deplasmanına konuk olacak. Bursaspor futbol şubesinin ligde kalarak ölümcül bir kayıptan dönmesi sonucu rahatlayan(!) camiamızın gözü kulağı, bu akşam İzmir'de; Potanın Timsahlarıyla olacak.

Normal sezonu 17 galibiyetle 5. sırada tamamlayan takımımız, beklenildiği gibi 4. sıradaki rakibi Pınar Karşıyaka ile eşleşti. Normal sezonda oynana iki maçı da ev sahibi olan takımlar kazanırken, İzmir'de kaybettiğimiz dramatik maç sonunu telafi edip seriyi Bursa'ya avantajlı bir şekilde getirmek isteyen timsahlar, bugün mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. 

Normal sezonda hem üst sıradaki takımlar, hem de alt sıradaki takımlar ile olan galibiyet farkları açılınca son 3 maçını kaybeden takımımız, bugün bu kötü form durumunu da sıfırlayıp temize çekmek istiyor. Geçtiğimiz sezon ilk turda Fenerbahçe Beko'ya elenen takımımız, bu sezon daha fazlası için, taraftarı için mücadele edecek!

Mücadele, Bein Sports 5 kanalından canlı yayınlanacak. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.