Hava Durumu

"Şampiyon olacağımdan emindim"

Dört gündür Bursa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Şampiyonası bugün yapılan final müsabakaları ile sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2016 21:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2016 21:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
"Şampiyon olacağımdan emindim"

Final müsabakalarını İkinci başkanımız Ali Ademoğlu, Bursa Valimiz İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Süleyman Şahin, de protokol tribününden takip etti.

YUSUF RAKİBİNİ 3-0 İLE GEÇEREK ŞAMPİYON OLDU

+91 Kg’da finalde Samsun Canik Belediyespor’un sporcusu Eren Uzun ile karşı karşıya gelen boksörümüz Yusuf Açık müsabakayı 3-0 kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.

YUSUF AÇIK: “Hedef Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu”

Karşılaşmanın ardından tebrikleri kabul eden Yusuf Açık, “Turnuvaya katılmayı düşünmüyordum. Hocalarım beni çağırdılar. Dünya şampiyonu olacaksın. Boksa geri dönmelisin dediler.  Kick Box ta dünya şampiyonu olmuştum.   Beni yeniden boksa döndüren hocalarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah aynı performansı Avrupa ve Dünya şampiyonalarında da gösteririm. Amatör Sporlara verdiği destekten dolayı kulübüme çok teşekkür ediyorum” dedi.  

ADEMOĞLU: “ YUSUF İLE GURUR DUYDUK”

Final müsabakalarını yerinde takip eden ikinci başkanımız Ali Ademoğlu Yusuf’un elde ettiği başarı hakkında şu açıklamayı yaptı; “Bursaspor’da şampiyonluklar devam ediyor. Yusuf’u gururla seyrettik. Hocalarını kutluyoruz. Çok iyi hazırlamışlar. Avrupa ve Dünya şampiyonlarında Yusuf’un yanında olacağız” dedi.  

MUZAFFER: “ EN İYİLERİNİ YETİŞTİRECEĞİZ”

Boks Branşı Koordinatörümüz Ferman Muzaffer ise “Dün yarı finalde Fenerbahçe’yi 3-0 yenmiştik. Her zaman en iyisi olmak için çalıştık. İnşallah bundan sonra Türkiye’nin  ve Avrupa’nın en iyi sporcuları Bursaspor’dan çıkacak.. Başkanımıza, Yöneticimiz Ali Ademoğlu’na bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha büyük başarılara imza atacağız. Hem ülkemizi hem de Bursaspor’u en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi

ÜNSAL: “ ŞAMPİYON OLACAĞINDAN EMİNDİM”

Boks Antrenörümüz Abdülkadir Ünsal ise “Turnuvaya iki antrenman yaparak hazırlandık. Uzun bir kamp süreci geçirdik. Rakiplerimiz güçlüydü ama onun şampiyon olacağına emindim. İnşallah ileride Dünya’da derece yapacağımıza inanıyorum. Bursaspor’a bize vermiş olduğu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Kaynak : Bursaspor.org.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.