Hava Durumu

Şampiyonlar Özlüce’de !

Geçtiğimiz günlerde yapılan Spor Toto 1 Lig 2. Kademe yarışmasında birinci olarak Süper Lig’e yükselen Atletizm takımımızın antrenörleri ve sporcularını Başkanımız Ali Ay Özlüce Tesislerimizde ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2016 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2016 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursasporum.com
Şampiyonlar Özlüce’de !

Başkanımız Ali Ay Süper Lig’e yükselen sporcularımızı ve antrenörlerini tek tek tebrik etti.  Başkan Ali Ay yaptığı konuşmada Bursaspor atletizm takımından Süper Lig’de de başarılar beklediğini belirtti.   

Başkanımız Ali Ay sporcularımıza hitaben yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Sizler Bursaspor’un bir değerisiniz. Bursaspor’un mücadele ettiği her branşta hep söylüyoruz en üst ligde mücadele etmesi gerekiyor. Sizlerden çok güzel haberler aldık. Hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah daha da başarılı olacaksınız. Evvelsi gün Cumhurbaşkanımız ile görüşmemizde amatör branşlara ne kadar önem verdiğini bizzat gördük. Bundan sonra amatör branşlara harcayacağımız giderleri vergiden düşebileceğimiz söyledi. Bunun için artık farklı yatırımlar yapmalıyız. Burada sadece Bursaspor amatör branşları değil Türkiye’deki tüm amatör branşların başarılı olması lazım. Olimpiyatlar da aldığımız dereceler hepimizi üzüyor. 80 milyonluk nüfusu olan bir ülkenin daha yukarılarda yer alması gerekiyor. Bunu için hep beraber çalışıp bunu başaracağız. Sizleri tekrardan tebrik ediyoruz.”  

BAŞOĞLU: “ SPOR KULÜBÜ OLDUK”

Genel Müdürümüz Erhan Başoğlu ise yaptığı açıklamada Bursaspor’un artık amatör şubelerde de varlığını hissettirdiğini söyledi.. Başoğlu, “Geçtiğimiz sezon Bursaspor amatör şubelerde oldukça başarılı sonuçlara imza attı. Masa tenisi bayan takımı Süper Lig’e yükseldi. Bayan Voleybol ve  erkek basketbol takımımız bir üst lige çıkma başarısını yakaladı. Atletizm dalında da Süper Lig’e yükseldik. Bursaspor gerçekten bir spor kulübü olduğunu herkese gösteriyor. Bursaspor’un kros takımı kurulması için  Esen hocamızdan bir söz aldık. Kros takımımızın da başarılı olup Avrupa Şampiyonası’nda Bursaspor’u görmek en büyük isteğimiz” dedi.  

KALE: “ SÜPER LİGDE’DE İDDİALI OLACAĞIZ”

Atletizm takımımızın antrenörü Esen Kale ise “Geçtiğimiz sezon ilk hedefimiz Bursaspor’a yakıştığı gibi Süper Lige çıkmasıydı. Hocalarımız ile oturup karar verdik. Ona göre takım kurduk. Biz süper ligde de başarılı olacağımızın ilk sinyalini kışın yapılan salon şampiyonasında ikinci olarak aldık. Seneye birkaç takviye ile birlikte ilk hedefimiz Süper Ligde ilk üçe girmek , sonrasında şampiyonluğa oynamak ve Bursaspor’u Avrupa’da temsil edebilmek. Biz altyapı ile ilgili temelleri de oluşturduk. Belli taramalar yaptık. Bu bir süreç. Önümüzdeki süreçlerde altyapıda da başarılı olmayı hedefliyoruz” dedi.  

Kaynak : Bursaspor.org.tr

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.